Moje sladké tajemství

Ponese rodinný podnik pohádkové ovoce?

Svoji rodinu si drží blízko u těla, a dokonce tak, že své příbuzné zaměstnala. Co si od toho slibuje? Zpěvačka Lucie Bílá (55) už má své zkušenosti a ví, že nic netrvá navěky, natož obchodní vztahy. Je přesvědčená, že cestou k úspěchu je důvěra ve vlastní rodinu.

I proto zaměstnala ve svém novém Divadle Lucie Bílé syna Filipa (26), který s ní chodí na všechny schůzky a pomáhá s propagací, a také svého bratra Karla Zaňáka (58), kterého udělala provozním ředitelem.

Už se jednou spálila

„Vybrala jsem si lidi, u kterých nepředpokládám, že by mě zklamali,“ říká zpěvačka. Rozjíždí nový podnik, do kterého investovala velké peníze, a nemůže nechat nic náhodě. Vždyť v prostorách současného divadla kdysi provozovala spolu s bývalým partnerem Petrem Kratochvílem (69) divadlo Ta Fantastika.

To však v roce 2011 kvůli finančním potížím ukončilo všechna představení, a dokonce se rozprodávaly kulisy. To už nechce zpěvačka zažít. Věří, že její jméno přitáhne diváky a po současné krizi, kdy byla divadla zavřená, se jí snad začne dařit opět vydělávat. Proč jí ale nepomůže i partner?

Fitko je fitko

Doposud byla doma zavřená se svým partnerem a zároveň osobním strážcem Radkem Filipim (37). Ten si v nedávném rozhovoru povzdechl, že už se těší, až zase začne chodit do posilovny a odpočine si od „domácího štěstí“, které mu denně poskytovala partnerka.

Lucie mu přitom doma zařídila profesionální vybavení, aby mohl cvičit a nic mu nechybělo. „Doma je to fajn, ale fitko je fitko,“ dodal Filipi, který se nedávno zúčastnil Mistrovství Evropy v bench pressu. Partner je asi jediná osoba, kterou ve svém divadle Bílá nezaměstnala. Asi mu jde zvedání činek lépe.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden