Můj čas na kafíčko komerční sdělení

275 osvědčených rad, jak mít poslušného a šťastného psa

Mít psa, to není jen spousta radosti a zábavy. Jaká pravidla dodržovat, aby bylo soužití příjemné pro obě strany a váš vztah byl silný, vyrovnaný a plný vzájemné lásky? Nejen s tím vám pomůže naše nová knihovnička.

Chtěli byste, aby váš čtyřnohý přítel spolehlivě poslouchal vaše povely, a to nejen tehdy, když na to má zrovna chuť? Přejete si mít po svém boku šťastného a taky alespoň trochu poslušného a vychovaného psa, který nebude radostně skákat na všechny příchozí lidi nebo útočit na každého kolemjdoucího hafana?

Pokud ano, pak vám naše nová Knihovnička „275 osvědčených rad, jak mít poslušného a šťastného psa“ určitě přijde vhod.

Na jejích stránkách se dozvíte, kdy a jak správně začít štěně socializovat a cvičit, poradíme vám i s náročnějším výcvikem starších psů. Nabídneme vám celou řadu aktivit, které vám pomohou upevnit vztah s vaším psem a představíme velké množství nápadů, jak si se psem hrát a procvičit jeho kůru mozkovou nebo jak jej správně motivovat při výcviku.

Nechybí ani kapitoly zaměřené na pejskovo zdraví nebo péči o jeho srst a zuby. Dozvíte se také, jak pejska správně krmit, jaké potraviny byste mu nikdy dávat neměli a jak správně uchovávat granule. A samozřejmě vám představíme jednotlivá plemena, přehledně rozdělená do jednotlivých kapitol podle toho, zda hledáte aktivního parťáka na sport, psa do domu se zahradou nebo domácího povaleče.

Doufáme, že se vám bude nová knihovnička líbit a bude pro vás příjemným a užitečným rádcem pro vaše každodenní pohodové soužití s vaším psem.


Titul objednejte

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden