Moje sladké tajemství

3 jarní tipy pro povzbuzení vaší krásy

Poradíme vám, jaká opatření je třeba pro vaši krásu neopomenout, než se ukážete světu na odiv. Nezapomeňte na vlasy, pleť ani potřebné vitaminy! Dopřejte si vitaminy Na ty v žádném případě nezapomínejte.

Nejen, že vás zachrání od nemoci, ale jejich blahodárné účinky se odrazí i na kráse. Důležité jsou hlavně vitamin A a vitamin E. Ty totiž zapříčiní redukci vrásek, protože podporují produkci kolagenu, který pleť napíná a vyhlazuje.

Navraťte vlasům lesk

Každé vlasy se po zimě doslova klepou na novou vzpruhu a obměnu. To vám budou hojně dokazovat svým vypadáváním. Tím spíš bude třeba jim dát speciální péči, aby to na vašem celkovém vzhledu nebylo moc znát. Můžete buď použít speciální sérum nebo jim dopřát například rychlý olivový zábal.

Na ten použijte kvalitní olivový olej a vlasy po něm důkladně umyjte, aby z nich nebyla patrná mastnota. Raději si na to vyhraňte více času třeba o uvolněném víkendu. Jde hlavně o to, stimulovat vlasové buňky, aby byly jako znovuzrozené.

Stejně jako vy sama i vaše vlasy a pleť potřebují čas od času detox. A kdy jindy je na něho ta správná doba, když ne teď? Pokožka touží po čistotě Ideálním řešením je jílová maska. Stačí ji jednou za týden nanést prsty nebo kosmetickou špachtlí na pleť a nechat působit aspoň patnáct minut.

Zatímco vy budete relaxovat, zbaví vás mastnoty a nečistot.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden