Můj čas na kafíčko

3 triky, jak na svůdný dekolt!

Ptáte se, jak to udělat, aby váš dekolt vypadal mladší? Chce to několik vychytaných fint, ale v první řadě svědomitou péči! Poradíme vám na co se zaměřit, co pro změnu v žádném případě nedělat a co nosit, aby váš dekolt vypadal prostě skvěle!

Proces stárnutí bohužel nejde plně zastavit, ale můžete ho alespoň zpomalit nebo trochu zamaskovat. Jak? Nemusíte hned podstupovat laserovou operaci na omlazení kůže ani hydrolifting nebo další zákroky. Stačí kvalitní spánek, nepatrná změna jídelníčku a věnovat svému dekoltu trochu času!

1. Nezapomínejte hydratovat!

Základem pří péči je samozřejmě pravidelná hydratace krémem nebo tělovým mlékem s kyselinou hyaluronovou. Proto při mazání celého těla po koupeli nebo sprchování nezapomínejte také na váš dekolt. Důležitý je i pitný režim, protože bez vody kůže vysychá. Zaměřte se v neposlední řadě na to, jakým způsobem krém roztíráte. Aby se vám kůže zbytečně nevytahovala. Příliš netlačte a upřednostňujte pohyb rukou od brady směrem dolů.

Pomáhejte svému výstřihu také zevnitř.

2. Zachumlejte se do hřejivých roláků

Buďte stylová, ale zároveň také praktická! Takový hřejivý stojáček je nejen módním hitem letošní zimy, ale dokonce vás bude příjemně hřát během procházky nebo cesty do práce. A než se váš dekolt dostane pravidelnou péčí zase do formy, zakryje rolák možné dočasné nedostatky. Připadají vám tak trochu obyčejné? Oživte je náhrdelníkem nebo slušivou broží!

Roláků ještě zdaleka neodzvonilo!

3. Jak nosit hlubší výstřihy?

Nebojte se odvázat a zvolit třeba na ples trochu větší, ale stále decentní výstřih. Jak toho docílit, abyste nevypadala příliš vulgárně? Pokud si nechcete odhalovat i ramena, zakryjte výstřih nenápadnou krajkou s jemnými vzory stejné barvy nebo ho zmenšete zapnutým knoflíčkem u krku. Tím se vytvoří mezi ňadry svůdná slza.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden