Moje sladké tajemství

4 kosmetická předsevzetí, která vás budou bavit

1. Každý den buďte jiná

Všechny ženy si časem vytvoří určitý styl líčení, který využívají opakovaně den co den. Pokud i vy každé ráno vstanete, vezmete krém, pudr, make-up, … a za pět minut máte hotovo, zkuste změnu.

Každý den do svého líčení zařaďte nějakou novinku. Jednou si dejte rtěnku, podruhé lesk, zvolte jiné stíny, orámujte oko barevnou linkou, nápadům se meze nekladou. Uvidíte, že vás líčení bude mnohem více bavit.

Naučíte se nové triky, objevíte nové styly a i pro svou rodinu a známé budete každý den jiná. Určitě si toho všimnou a ocení to. Myslete také na to, že experimentovat se vyplatí už jen proto, abyste zjistila, co vám sluší. Pokud to tedy ještě nevíte.

2. Vyhazujte a třiďte

Není to moc lichotivé, ale je třeba si přiznat, že my ženy během života nashromáždíme spoustu kosmetických pomůcek a produktů. Na některé z nich časem sedá prach, a pokud nevyhoříme, zůstávají kolikrát zapomenuté na dně koupelnových skříněk nebo kosmetických taštiček.

Mezitím si samozřejmě koupíme jiné a tak to jde stále dokola. Udělejte stop a slibte si, že v každém ročním období provedete čistku a vyhodíte všechno, co nepoužíváte. Pokud budou pomůcky či kosmetika ještě funkční, můžete ji klidně někomu věnovat. Za odměnu si pak kupte něco nového, co vám udělá radost.

3. Pravidelně se rozmazlujte

Kdy jste si naposledy dopřála peeling, pleťovou masku nebo vlasový zábal? Nemáte tušení? Pak se zřejmě málo rozmazlujete.

Myslete na to, že čas strávený nad vaším vzhledem není jen rozmarem, ale celkovou investicí pro vaše tělo. Kosmetičtí odborníci doporučují dávat si pravidelný detox, a to ideálně každý víkend. Vyhraďte si pro sebe alespoň jednu hodinu.

4. Choďte i nenalíčená

Je rozumné dopřát pleti alespoň jeden den v týdnu odpočinek. Zapomeňte na make-up a nechte ji volně dýchat. Pleť pouze vyčistěte, použijte sérum či krém s obsahem pečujících složek a uvidíte, jak rozkvetete.

Budete zářit a líčení v další dny na ní bude krásně vypadat..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden