Můj kousek štěstí komerční sdělení

5 modelů dámské obuvi, které vás vytrhnou z davu

Současné modely tenisek jsou nejen zárukou absolutního pohodlí, ale přitáhnou pozornost také jedinečným, někdy bláznivým designem. Díky botám světoznámých návrhářů můžete vytvářet jedinečné kreace a vyniknout v davu. Pokud hledáte právě takovou obuv, podívejte se na náš seznam 5 produktů, které vám dodají jedinečný look!


1. Asics Noosa Tri 13 1012A898 101


Tyto dámské boty by možná nevynikaly v porovnání s produkty konkurenčních značek, kdyby nebylo jejich neobvyklých barev.

Při pohledu na design Noosa Tri 13 můžete získat dojem, že na ně byly použity všechny barvy duhy. A co víc, mají kombinaci bláznivého, zdánlivě chaotického motivu, který pouze dodává příchuť konečnému efektu. Jedná se o perfektní běžecké boty, díky kterým si vás určitě všimnou na běžecké dráze.

2. Karl Lagerfeld Patrol II Brush Logo Hi Metal KL45261 1GD


Úplně jiný šálek kávy. Tento model od Karla Lagerfelda má silnou podrážku s hlubokým dezénem a vysoký svršek, který sahá až nad kotník. Pozoruhodný je především povrch materiálu připomínajícího pozlacenou kůži. Lesklé boty jsou navíc zdobeny nápisem „KARL" na patě, který určitě nezůstane bez povšimnutí. Když si je obujete ke svému oblíbenému outfitu, přilákáte spoustu žárlivých pohledů.

3. Puma x Mr Doodle Future Rider 375790 01


Je to plod spolupráce mezi Pumou a umělcem známým jako Mr. Doodle. Jeho práce se vyznačují použitím kreslených postaviček a zahrnuje především... čmáranice. Velmi umělecké čmáranice, samozřejmě. Podobnou charakteristikou se vyznačuje právě model Future Rider. Je veselý, jedinečný a příjemně barevný. Pokud se vám líbí takový neformální styl, budou to pro vás perfektní sneakersy!

4. Converse Run Star Motion 171545C


Klasická silueta tenisek Converse je vám určitě povědomá. Připadá vám triviální? Model Run Star Motion bude pro vás lepší volbou! Jeho podrážka je opravdu působivá. Vyznačuje se masivním tvarem, výrazným dezénem a konstrukcí. Můžete si být jisti, že s těmito botami získáte několik centimetrů na výšku a přitáhnete pozornost. Mimozemský design!

5. Dr. Martens 1461 Polka Dot 26877101


Estetika 60. let? Op art? Nebo možná něco jiného? Tento neobvyklý projekt lze interpretovat mnoha způsoby. Svršek martensů je zde vyzdoben potiskem s velkými tečkami a celek si zachovává bílý a černý charakter. To vše znamená, že tyto boty můžete nosit k libovolné kreaci a zároveň je různými způsoby obměňovat.

Všechny výše uvedené modely dámské obuvi najdete v obchodě SneakerStudio!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden