Moje šťastná hvězda

5 skvělých tipů na krásnější zahrádku

1. Krmítko pro ptáčky z podšálku

Připadají vám po zimě stromy pořád smutné? Oživte je krásným krmítkem z podšálku. Budete k tomu potřebovat nějaký vyřazený hrneček, podšálek, lepidlo na bižuterii a provázek či háček, na který výsledné dílo zavěsíte. Pak už jenom přilepíte hrneček k talířku, vsypete zrní a dílo pověsíte na větev!

2. Pytel místo květináče 

Už vás nebaví obyčejné květináče? V tom případě můžete vyzkoušet obyčejný pytel či tašku z přírodního materiálu. Naplňte je hlínou a a zasaďte do nich bylinky. Velkou parádu udělá taková taška zavěšená na terase či pytel připevněný k plotu.

3. Kouzelná zahrádka

Víte o vyřazené komodě či skříňce se šuplíky? Šup s ní na zahradu. Šuplíky otevřete, tak, že spodní bude vysunutý nejvíc a vrchní na nejmenší vzdálenost. Vytvoříte tak kaskádovitý efekt. Poté do nich nasypejte hlínu. V komodě budou skvěle vypadat bylinky a vy budete mít zahrádku jako z kouzelné pohádky.

4. Staré boty to jistí

Máte doma staré boty, které by ještě mohly posloužit? Tak do nich nasypejte hlínu, zasaďte oblíbené květiny a jednoduše zavěste na zeď! Takový originální doplněk jen tak někdo nemá.

5. Originální osvětlení

Originálním osvětlením může být větev, do které navrtáte háčky a zavěsíte na ně zavařovací sklenice. Do nich pak vložte čajové svíčky a o romantickou atmosféru máte postaráno.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden