Můj čas na kafíčko

5 triků, jak mít dokonale svůdný výstřih

Každá žena touží mít krásné, bujné poprsí v každém věku. Abyste mohla své přednosti plně ukazovat bez zbytečného studu, je potřeba pro to nejprve něco málo udělat. S našimi radami hravě dosáhnete vytouženého výsledku snadno a rychle. Začtěte se a vyzkoušejte těchto 5 triků.

Ke krásnému poprsí stačí opravdu málo. Když budete pravidelně hydratovat a posilovat, jednou za čas si dopřejete speciální péči a pořídíte si správnou podprsenku přímo pro vás, budete překvapená, jak skvěle se budete cítit.

1. Mazání krémem je důležité

Hydratace vaší pokožky je důležitá, protože přispívá ke zdravé, mladistvé pleti. Totéž platí i o vašich ňadrech. Pokud chcete dosáhnout kýženého výsledku, musíte je pravidelně mazat krémem či tělovým mlékem. Zvláště po sprchování nebo delší koupeli. Když si dáte na roztírání skutečně záležet, budete tím své poprsí i částečně zpevňovat, a navíc spojíte příjemné s užitečným.

2. Masáž pro pevná ňadra s avokádovým olejem

Po sprchování naneste na ještě vlhká prsa olej z avokáda a masírujte je. Avokádový olej pokožku krásně vyživí a zvláční, poněvadž obsahuje mnoho vitaminů. Následně můžete olej spláchnout studenou vodou nebo ho nechat zcela vstřebat. Ačkoliv by masáž horkou vodou byla o něco příjemnější, zadržte. Právě horká voda naopak prsní tkáně uvolňuje a podporuje tím jejich povolování. Pokud máte možnost si na masážní hlavici zvolit vlastní program, vyberte si spíš jemnější proud vody. Masáž by vás rozhodně neměla bolet.

3. Záchrana v podobě bylinek

Věříte na sílu bylinek? Pak je takhle rada pro vás ideální. Jestli chcete cestu ke krásnému, pevnému poprsí urychlit, můžete třikrát denně sáhnout po půlce čajové lžičky mletého semene pískavice řeckého sena, kterou seženete v jakékoliv zdravé výživě či lékárně. Mimo to působí i jako skvělé afrodiziakum.

4. Jak mít plnější dekolt?

Stoupněte si pod přímé světlo a na místa, kde se tvoří stín (především mezi ňadry), naneste bronzující pudr. Uvidíte, jak nádherně svůj výstřih vytvarujete a opticky ho vyplníte. Stejně dobře vypadá, když dekolt potřete tělovým olejem. Ňadra budou působit větším dojmem, a navíc to bude vypadat skutečně svůdně. Má to ale jeden háček. Dejte si pozor na mokrý efekt, který je nežádoucí. Stačí vám proto použít jen pár kapek rozetřených do ztracena.

5. Posilujte prsní svalstvo

Stejně tak jako posilujete například stehna nebo bříško, je potřeba pro pevnější dekolt začít posilovat i prsa. Se speciálními cviky na prsní svalstvo budou vaše přednosti déle odolávat gravitaci. Můžete dělat třeba kliky proti zdi, tlačit dlaně před hrudníkem proti sobě nebo si zajděte pravidelně zaplavat oblíbená „prsa“. Využít můžete i nejrůznější pomůcky, jako jsou činky nebo láhve s vodou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden