Moje šťastná hvězda

6 podob léčivého konopí

Samotné ho konzumovat rozhodně nelze. Nemělo by ani ty správné účinky. Proto se nejčastěji přidává do koláčků, čokolád a jiných sladkostí. Vaří se z něj čaj a přidává se do přírodní kosmetiky a bylinných tinktur.

Mast

Je protizánětlivá, hojivá a uleví unaveným a bolavým svalům. Na výrobu masti se používá jak samčí, tak samičí listí, stejně tak se zpracovává květenství z rostlin samičích.

Konopné potraviny

Jak jsme si řekli výše, z konopí můžete uvařit či upéct téměř cokoli, nejčastěji se ale přidává do sladkého pečiva. Vyrobit z něj ovšem můžete i máslo. Konopný čaj je zase výborný ve chvílích, kdy nemůžete usnout.

Pegasovy kapky

Znají je především ti, kteří mají roztroušenou sklerózu, trpí nechutenstvím, častými migrénami či depresemi.Kapky se vyrábějí z listů a květenství samičích rostlin, které se spojí s benzinem, destilovanou vodou, Fullerovu hlinkou a propylenglykolem. Vše snadno sežene v lékárně. Tinktura Pomůže vyléčit kdejaký kožní problém, pomůže vám od bolavých kloubů, hodí se na popáleniny nebo na záněty trávicího traktu.Po mastičce je tinktura druhým nejoblíbenějším lékem z konopí. Užívá se jako kloktadlo nebo mazání. Stačí, když smícháte tři kapky se sklenicí šťávy nebo čaje.

Fénixovy slzy

Při vyšších dávkách vyléčí řadu nemocí, se kterými si neví rady ani dnešní medicína, jako jsou například cukrovka nebo Crohnova choroba. Na jejich výrobu se používají pouze květy ze samičích rostlin.

Konopný výtažek

Od Fénixových slz se liší jen tím, že se květy déle louhují v rozpouštědle, tedy konzumním lihu. Proto je v něm i daleko menší množství THC.Výtažek má velmi hořkou chuť a využití najde hlavně tam, kde není nutné dávkovat velké množství THC, například při Parkinsonově či Alzheimerově chorobě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden