Moje sladké tajemství

6 tipů, které vám vykouzlí úsměv filmové hvězdy!

Nechcete utrácet za drahé zubní pasty? S naší pomocí si doma můžete vytvořit přírodní zázraky, které vaše ústa nepodráždí a dodají zubům bělost a lesk! Ty nejlepší tipy najdeme jen u nás!

1) Jahody pro bělost

Čtyři větší jahody rozmačkejte a přimíchejte do lžíce kokosového másla. Nechejte pár hodin odležet a aplikujte na kartáček jako běžnou pastu. Díky svým enzymům budou postupně vaše zoubky více bílé. Skvělé na tom je, že účinek vydrží několik dní!

2) Černé uhlí proti plaku

Máte zuby náchylné na tvoření nečistot? Do lžíce kokosového másla přidejte trochu černého uhlí. Pro lepší efekt nechejte v pastě menší kousky, které s plakem zatočí raz dva! Doporučené používání je maximálně jednou denně! Může vám zde však vadit specifická chuť.

3) Máta pro svěžest

Máte pocit, že vaše zubní hygiena není dostatečná? Na přilepšenou použijte mátu. Hrst bylinky nasekejte na hrubší kousky a smíchejte s lžící kokosového másla. Lze jí používat klidně i třikrát týdně. A hned poznáte příjemný pocit v ústech!

4) Citrónový lesk

Tento druh ovoce obsahuje hodně kyselin, ty šetrně pečují o zuby a dodávají jim přírodní barvu. Do kokosového másla dejte šťávu z půlky citrónu. Pokud budete chtít, můžete přidat i dobře omytou kůru pro lepší účinnost. Použijte pouze dvakrát denně.

5) Meduňka pro zklidnění

Pokud cítíte, že máte unavené zuby, sáhněte po meduňce. Její lístky, asi tak hrst, nasekejte na co nejjemněji, přidejte kokosové máslo a čistěte si touto pastou zuby jednou až dvakrát za den. Během pár minut by mělo dojít k úlevě!

6) Univerzální šalvěj

Tato pasta je vhodná na jakékoliv zuby! Deset lístků šalvěje nakrájejte na proužky a přimíchejte do kokosového másla. Nechejte minimálně osm hodin odležet. Nanášejte na zuby v menším množství, nanejvýš dvakrát za den. Šalvěj je zároveň antibakteriální.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden