Můj čas na kafíčko

6 znaků, že s vámi mluví duchové

Existuje několik způsobů, jak může duchovní svět získat vaši pozornost, ať už jsou to vaši milovaní blízcí, kteří už odešli z našeho světa do nebe, nebo vaši duchovní průvodci. Máte pocit, že vám některé zprávy přicházejí ze světa duchů? Zjistíte to snadno.

1. Elektronika náhle začne vyvádět

Stýská se vám po někom z vašich zemřelých? Nezapomeňte, že lidská těla se po smrti sice rozpadnou, ale energie, kterou jste spojená s milovaným člověkem, je věčná a můžete ji cítit dál, když jí budete otevřená. Duchové využívají mnoha způsobů, třeba světla a jiné elektroniky, aby vám dali najevo, že jsou vám na blízku. Elektřina je pro ně snadný kanál, jak na sebe upozornit. Mohou vypínat lampy, zhasínat svíčky, zvyšovat, či snižovat hlasitost v rádiu, či přepínat televizní kanály. Počítače přestanou pracovat a auto nenastartuje, dokud neupoutají vaši pozornost. Dokážou vás upozornit i na vaši oblíbenou píseň, která hraje v rádiu, aby vám umožnili vzpomenout si na toho, kdo je s vámi.

2. Tichý hlas vám odhalí odpověď, co potřebujete

Už jste zažila někdy situaci, kdy se vám v mysli zjevila jasná myšlenka a vy jste nevěděla, odkud se vzala? Takové myšlenky pocházejí od vašich duchovních průvodců a zemřelých členů vaší rodiny. Mohou využívat i telepatii k tomu, aby s vámi komunikovali. Poslouchejte tento tichý hlas, který vám šeptá, abyste něco udělala a následovala svůj vnitřní pocit a odvahu. Toto poznání je hluboká pravda o fungování duchovního světa, které vás přivede k magickému propojení. Když si s něčím nevíte rady, kdykoliv můžete požádat své anděly o vedení a čekat na jejich odpověď, která vám prostě vytane v mysli, a vy budete náhle jasně vědět, co je třeba udělat.

3. Máte velmi živý sen nebo jasnou vizi

Když spíte, jste lépe otevřená duchovním sférám. Duchové vás často kontaktují prostřednictvím snů. Možná se vaši zemřelí blízcí snaží vám něco sdělit a získat vaši pozornost. Jediné, co musíte udělat, je požádat je o pomoc předtím, než půjdete spát. Duchové vás mohou lépe kontaktovat, když je vaše mysl klidná a jasná. Když budete chtít mluvit se svým andělským ochráncem, ponořte se do klidu a meditujte. Do vašeho vědomí vám vstoupí celé živé obrazy i během meditace, když se otevřete přijímání zpráv z duchovního světa. Všechny vize, které k vám v ten moment přijdou, jsou poselstvím z duchovního světa.

4. Náhlé podivné zvuky a omamné vůně

Duchové s vámi často komunikují přes smysly: vůni, dotek, chuť, a zvuky. Mohou se třeba připoutat na vaše čichové smysly tím, že vám umožní cítit určitou květinu nebo bylinku, která vám připomene chvíle s vaším milovaným, který už není mezi živými. Mohou vám způsobit třeba náhlé a intenzivní zvonění v uších, abyste poznala, že jsou ve vaší blízkosti. Když se tóny šíří různými směry, přicházejí pak do uší vysoké zvuky. Duchové mohou využívat vaše periferní vidění k tomu, aby vás na sebe upozornili také přes stíny. Stává se to zvlášť v momentech, kdy nemáte tušení, že jste se spojila s duchovním světem.

5. Zvláštní shody náhod a jasné symboly

Každá příležitost, která se vám naskytne, je odrazovým můstkem k tomu, abyste se podívala hlouběji do své duše. Shody zvláštních náhod jsou jasným potvrzením, že jste na správné cestě. Už jste někdy zažila okamžik, kdy jste na něco intenzivně myslela a třeba symbol na barevné samolepce na autě před vámi vám poskytl odpověď?

To může být také poselství z duchovního světa. Tato pošťuchnutí jsou součástí univerzálního systému, kdy dostáváte informace, které potřebujeme vědět. Nevytváříte si sama svůj osud, ale intenzivně se podílíte na jeho rozvíjení. Zvláštní Shody náhod fungují jako prostředek k naplnění vašeho osudu.

6. Objeví se vám na těle zimnice a husí kůže

Když jste připravená vnímat důležité poselství vašeho strážného anděla, nebo ducha někoho blízkého, kdo na vás dohlíží, poznáte to i tak, že vaše tělesná teplota se změní. Ucítíte náhle silné mrazení, které vám projede celým tělem. Zažila jste už situaci, kdy jste mluvila o milovaném člověku, který už je v nebi a okamžitě se u vás při vzpomínce na něj objevila husí kůže? To je také potvrzením, že jste napojena na astrální svět. Husí kůže je malé připomenutí, že náš lidský, hmotný svět a duchovní svět jsou úzce propojené v jednom prostoru. A jen proto, že duchy nevidíme, neznamená, že neexistují.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden