Moje sladké tajemství

7 nejzvláštnějších věcí o sexu a lásce

1. Vědci zjistili, že za počet vašich sexuálních partnerů může váš mozek. Je prostě naprogramován tak, že potřebuje hodně sexu, a tím pádem i více sexuálních partnerů.

2. Nejčastěji se hádají partneři, kteří mají nízkou hladinu cukru v krvi. Když jste hladová, jste tím pádem protivná. Takže když se tedy schyluje k hádce, raději si dejte něco dobrého.

3. Ideální zkouška vztahu je vyjet na dovolenou autem. To, že jste spolu uvězněni v malém prostoru auta a musíte spolu vyjít a řešit různé úskalí po cestě, vás stmelí a leccos vyřeší.

4. Ženy umí, na rozdíl od mužů, svůj hlas přepnout do sametové polohy, která zní mužům přitažlivě. Když se o to ale pokouší pánové, ženám to zní hůř, než jejich obvyklý hlas.

5. To, že se v lásce přitahují velmi podobné typy, je už dokázáno.

Ale vědci zjistili, že si dokonce podvědomě vybíráme takové partnery, kteří mají podobnou DNA jako my.

6. Společné sledování romantických filmů může snížit pravděpodobnost rozvodu až o padesát procent. Je ale důležité pak mluvit o svém vztahu v souvislosti se shlédnutým filmem.

7. Vysoký cholesterol způsobuje problémy s erekcí. Pokud má muž tyto potíže, měl by si dát pozor na nemoci srdce. Až začne s cholesterolem bojovat, zlepší se i erekce..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden