Moje sladké tajemství

7 pravidel bílé magie

Pokud se rozhodnete provozovat bílou magii, musíte dodržovat několik základních pravidel, aby vše fungovalo tak, jak má, a neobrátilo se to proti vám.

Nikomu neškoďte

Toto pravidlo má svou tradici. Všechno, co vyšleme, se nám vrátí, a to vícenásobně. Například když uděláme kouzlo uzdravení pro jiného člověka, vrátí se nám pozitivní síla a energie. Když uděláme například kouzlo, aby někdo ochořel, opět se nám to vrátí v násobené míře.

Nechte magii působit

Toto pravidlo je velmi důležité, protože když uděláte nějaké kouzlo či rituál, tak ho musíte nechat působit. Stejně jako když zasadíte semínko, které hned nevyklíčí, třeba až za pár dní. I v magii musíte nechat kouzlu čas a volný průběh.

Nasazení a síla myšlenky

Výsledek kouzla či rituálu vždy závisí na vašem nasazení. Jen když mu věnujete plnou koncentraci, tak dopadne, jak má.

Například když si budete chtít přivolat lásku a uděláte rituál, nemůžete sedět doma v koutě a čekat až vám vysněný partner zazvoní u dveří, musíte si podat třeba inzerát a pomocí kouzla pak přivolat toho pravého.

Správný výběr pomůcek

U kouzla nestačí, když řeknete magickou formuli, potřebujete k tomu různé věci jako například svíčky, sošky andělů apod. Vždy závisí na konkrétním kouzlu.

Naprosté soustředění

Děláte-li nějaký rituál, tak si musíte představit jasný záměr kouzla, do co nejmenších detailů.

Po vykonání rituálu už na něj nemyslete, dopadne přesně tak, jak jste si to představili. Pokud se magii naučíte skutečně ovládat, budete mít ve svých rukou obrovskou sílu. Nezapomeňte ji využívat správně.

Klíčem je jasný cíl

Musíte vždy přesně vědět, čeho chcete dosáhnout a na svůj cíl soustředit všechnu pozornost. Pokud to neuděláte, ničeho nedosáhnete. Při každém rituálu je zapotřebí mít živou představu, jako by bylo cíle už dosaženo, tedy přesně a jasně vizualizovat (vidět), jako by se přání už uskutečnilo.

Pak se to skutečně stane. Nikdy nesmíte pochybovat. Myšlenka soustředěná na jediný cíl je základem pozitivní magie. Kdo se připravuje poctivě na rituál a udělá všechny potřebné kroky, rozvíjí zároveň systematicky svou koncentraci duševních sil.

Magie je dynamická síla

Bez dynamičnosti je magie odsouzena k neúspěchu. Je to hnací síla našeho vesmíru, a proto se musí vykonávat s dokonalou odevzdaností. Všechny magické cíle musí vycházet z odevzdanosti k rodině, lidstvu, přátelům, vesmíru světu a k sobě samému.

Existuje síla, která je v nás i v našem okolí skryta. Podle symbolického významu lze různé předměty vzájemně kombinovat nebo nalézat jejich vzájemnou souvislost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden