Staré dobré časy

7× odmítla nabídku z Prahy

Staré dobré časy

Její kariéru ukončila klinická smrt. Lékaři jí totiž v dětství vzali zdravou ledvinu.

Možná jste nevěděli, že herečka Dagmar Havlová má starší sestru. A že paní Eva Veškrnová (74) mohla udělat do světa umění možná i větší díru než Dagmar. Jenže kariéru oblíbené operetní pěvkyně ukončila nemoc.

Více genů po rodičích patrně podědila právě paní Eva. Maminka, sekretářka ředitele dopravního podniku, totiž výborně zpívala. Táta, povoláním jemný mechanik, si svůj první klavír vyrobil už v klukovském věku. Společně pak o víkendech vyjížděli v rámci různých uskupení účinkovat na populárních estrádách.

Zaskočila za těhotnou maminku

Eva Veškrnová na svůj první mohutný aplaus nemusela čekat dlouho. Když jí byly čtyři roky, udělalo se před představením její těhotné mamince jaksi mdlo. Nedalo se nic dělat, na

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden