Můj čas na kafíčko

8 největších pravd o sexu a lásce

Víte, co všechno může utužit váš vztah? Co všechno způsobuje, že se hádáte? A jak nejlépe prověříte vaši lásku?

1. Nejčastěji se hádají partneři, kteří mají nízkou hladinu cukru v krvi. Jste-li hladová, jste tím pádem protivná. Takže když se schyluje k hádce, dejte si něco dobrého.

2. Ideální zkouškou vztahu je vyjet na dovolenou autem. To, že jste spolu na dlouhé hodiny uvězněni v malém prostoru auta a musíte spolu vyjít a řešit různá úskalí po cestě, vás stmelí a leccos o druhém vypoví. Nebo naopak zjistíte, že toho druhého v cíli cesty nemůžete ani vidět.

3. Ženy umí, na rozdíl od mužů, svůj hlas přepnout do sametové polohy, která zní mužům přitažlivě a jsou ochotni spíše naslouchat. Když se o to ale pokouší pánové, ženám to zní hůř než jejich obvyklý hlas.

4. Vysoký cholesterol způsobuje problémy s erekcí. Pokud má muž problémy s erekcí, měl by si ho dát změřit. Pokud začne s cholesterolem bojovat, zlepší se i jeho sexuální výkony.

5. To, že se v lásce přitahují velmi podobné typy, je už dokázáno. Ale vědci zjistili, že si dokonce podvědomě vybíráme takové partnery, kteří mají podobnou DNA jako my.

6. Společné sledování romantických filmů může snížit pravděpodobnost rozvodu až o padesát procent. Je ale pak důležité mluvit o svém vztahu v souvislosti se zhlédnutým filmem.

7. Během menstruace si ženy vybírají rozumem, takže je přitahují muži, na které se mohou spolehnout. Po zbytek měsíce je pak klidně vymění za rozpolcené a nevyrovnané frajery. To nezní moc dobře, že?

8. Pokud máte problémy ve vztahu, naučte se dávat najevo více své pokory. Vědci zjistili, že pokorní lidé jsou v očích druhých mnohem více ceněni, a tak jim leccos snadněji projde. Omluva a uznání vlastní chyby je fajn vlastnost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden