Můj čas na kafíčko

8 signálů, že vám bude nevěrný

Varovná znamení bývají nenápadnější, než si myslíte. Na co si dát dobrý pozor?

Poznala byste, že vám váš drahoušek zahýbá nebo se k tomu teprve chystá? Prozradíme vám osm mužských signálů, díky kterým poznáte, že má chlap zaječí úmysly, hodlá vám být nevěrný, nebo už dokonce milenku má!

Ženská intuice je radar, který nám dala sama příroda a nejspíš věděla proč.

Dejte na instinkt

Hodně žen, které podezírají svůj protějšek z nevěry, má pravdu. Možná nemáte důkazy, ale cítíte, že něco je jinak a špatně. Pokud nejste chronicky žárlivá, svému instinktu důvěřujte. My ženy se v tomto málokdy mýlíme.

Sledujte ho, ale hlavně naslouchejte své intuici.

Dělá něco jinak než dřív

Máme svůj šestý smysl, který není radno podceňovat. Je dobré si všímat všeho, co chlap začne dělat jinak než dřív. Zneklidňuje vás, že už vám tolik nepovídá o tom, co za celý den prožil a co mu zase vyvedl bezohledný nadřízený?

Je možné, že se snaží neriskovat, aby mu během povídání neunikla informace, která by prozradila, že se třeba stýká s nějakou kolegyní, kamarádkou... Nebo třeba holičkou z kadeřnictví, kam pravidelně a rád chodí.

Střídá nálady jak ponožky

Byl váš partner smutný, nespokojený, ale najednou září, je rozverný a spokojený? Možná ho někdo rozveselil, ale vy jste to nebyla. Jestli ho v práci povýšili, můžete být v klidu.

Ale co když k takové změně nálady nemá žádný racionální důvod? Jestli se vám zdá, že je na vás náhle hodnější, milejší a láskyplnější, může to tak být, ano. Ale může se také cítit provinile.

Energii do vztahu dáváte jen vy

Ten, kdo se o vztah stará, pečuje o něj a dává do něj svou energii, málokdy tomu druhému zahýbá.

Když jste příliš zaujatá udržováním domácnosti, snahou o to mít vše doma perfektní, neustále se věnujete jen dětem, často můžete zapomenout na toho, s kým svou rodinu a domov vlastně budujete. A tak se chlap může začít cítit zanedbávaný a hledat pozornost jinde.

Změnil návyky a vzhled

Dbá o sebe víc než kdy dřív? Zpozorněte! Jestli váš muž roky nikam nechodil, a najednou začne po večerech běhat, nemusíte být žádný Colombo, abyste poznala, že se děje něco divného.

Všímejte si drobných změn. Shodil pár kilo? Možná si koupil pár nových košil, aniž byste ho vy dovlekla do obchodu. Nejspíš se mu někdo líbí a chce na něj udělat dojem.

Mluví o někom novém

Když si chlap najde milenku, neřekne vám samozřejmě ani slovo. To jen v té prvotní fázi to může být jinak. Je nadšený a je to samé „Ta nová kolegyně říkala...“.

Dotyčná žena se mu líbí, ale ještě mu nedochází, že to zalíbení není tak nevinné, jak si myslí. Jakmile o ní přestane mluvit, možná už je pozdě. Už to nemusí být jen úžasná kolegyně, ale klidně už i milenka.

Něco mu s vámi chybí

Mluvil váš partner někdy o tom, že mu s vámi něco chybí nebo něco není úplně v pořádku? Buďte ve střehu, možná má v plánu to najít někde jinde.

Muži si hledají milenky proto, že u nich najdou něco, co jim ve vztahu schází. Jestli s partnerem málo spíte, je možné, že ta přitažlivá zrzka, co s ním v práci nebo kdekoli flirtuje, pro něj bude velkým lákadlem.

Málo nebo hodně sexu

Když vám to spolu klape, není důvod, proč by vám měl být muž nevěrný. Když má hezký sex doma, nepotřebuje ho jinde. Tato teorie bohužel neplatí pro všechny muže.

Hodně nevěrných mužů je náhle doma vášnivějších, protože prostě s jídlem roste chuť. Ani to, že máte spolu hodně sexu, nezaručí, že se neohlídne jinde. Řekne vám to jen váš vnitřní pocit…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden