Moje sladké tajemství

8 vlastností chlapa, který se neopouští!

Umí vám naslouchat

Správný chlap umí nejen naslouchat, ale také se zdržet toho, aby vám pořád radil. Žena potřebuje, aby jí muž naslouchal, ne aby jí organizoval celý život. Je to ráj, když se muž zajímá o vaše touhy, přání, sny i práci, umí se vcítit do vašich pocitů a být oporou.

Je komunikativní

Pokud s vámi muž bez problémů dokáže hovořit na nejrůznější témata, má u vás samozřejmě velké plus. Když se svým partnerem nemáte problém povídat si tak, že čas letí jako zběsilý a celé hodiny se náhle zdají jako pár minut, víte, že jste našla svou spřízněnou duši.

Vnímá vaše potřeby

Vnímaví muži, kteří plní svým ženám vše, co jim na očích vidí, co jim chybí a co potřebují, jsou ceněni nad zlato. Dokáží bez zaváhání dělat kompromisy a investovat svou energii i čas do toho, aby jejich drahá polovička byla spokojená.

Dá vám pocit bezpečí

Základem úspěšného vztahu je vzájemný pocit bezpečí obou partnerů.

Když se v objetí milovaného muže cítíte v bezpečí, a máte pocit, že mu můžete bezmezně důvěřovat,máte velké štěstí.

Nelže a je charakterní

Žena očekává od chlapa, že bude průbojný, bude se umět rychle rozhodnout, a uchová si svůj charakter.

Pokud je muž čestný, umí se ke všemu, i ke svým chybám, postavit jako chlap a neschovává se za lži a výmluvy, je to jasný důvod, proč ho obdivovat.

Má smysl pro humor

Když má muž smysl pro humor, který je laskavý a inteligentní a nikoho neuráží, má velké plus. A jestli vás umí rozesmát, zvládnete s ním snadněji přenést přes různé problémy. Takového muže si dobře hýčkejte.

Je pozorný gentleman

Ženy chtějí být hýčkány a chtějí cítit, že si jich muž váží.

Proto se málokterá vzdá pozorného partnera. Galantnost je ozdobou každého muže, kterou žena dokáže ocenit. Pokud vám muž přidrží dveře nebo vám pomůže do kabátu, jde tím správným směrem k vašemu srdci.

Nevrací se k minulosti

Muž, se kterým chcete strávit život, má svou minulost vyřešenou a ozvěny z minulosti ignoruje.

Ženy jsou velmi háklivé na situace, kdy muž mluví o svých bývalkách nebo vás srovnává s jeho expřítelkyní. Nebo dokonce, kdy se jeho bývalá partnerka stále.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden