Můj čas na kafíčko

8 znamení, že duše volá o pomoc

Můj čas na kafíčko

Když sama sebe postavíte úplně až na poslední místo, vaše duše začne strádat!

Pokud stále jen čekáte na něco, co jen vzdáleně připomíná pocit štěstí, je nejvyšší čas, abyste přehodnotila své životní priority. Naučte se vnímat zdánlivě nenápadné varovné příznaky, které vám spolehlivě prozradí, že jste pod tíhou starostí ztratila kontakt se svou duší.

Když na ulici dostanete infarkt, téměř jistě někdo poblíž zavolá záchranku. U zlomené ruky nebudete váhat a vydáte se na chirurgii. Co když se ale něco stane vaší duši? Poznáte, že potřebujete odbornou pomoc, nebo budete čekat, že to přejde samo?

1) Cítíte se na dně a bez síly

Neschopnost vykonávat obvyklé činnosti i stav, kdy jedete nadoraz, jsou příznaky, které sice nejsou ještě tak závažné, ale už ukazují, že situace není v pořádku. Mnoho lidí se potácí v jakýchsi mezistavech a snaží se fungovat, dokud se jejich

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden