Moje šťastná hvězda

9

Dosud to o něm věděli jen jeho nejbližší, nyní vyšel herec IGOR BAREŠ (51) s pravdou ven. Přiznal, že se vůbec neměl narodit! Jeho rodiče ho zplodili jako záplatu na  smutek, který cítili po smrti jeho bratra! Dodnes se kvůli tomu trápí.

Svého bratra, který zemřel na rakovinu, nikdy nepoznal, přesto na něj dodnes vzpomíná. „Bratra Petra jsem nepoznal, protože zemřel necelý rok předtím, než jsem se narodil,“ říká Bareš. „Kromě toho, že jeho fotografie visela skoro v každé místnosti, se o tom doma jinak moc nemluvilo.
To téma bylo docela zapovězené.“

Jeho neúspěch nesla těžce

A aby na smrt svého dítěte Barešovi rodiče rychleji zapomněli, pokoušeli se o další. Naštěstí se zadařilo a přišel na svět Igor. Ale maminka o herce měla vždycky takový strach, až to bylo mnohdy neúnosné. Zkrátka se bála, že přijde i o svého druhého syna a to už by rozhodně neunesla. „Každý můj sebenepatrnější dílčí neúspěch strašně těžce nesla,“ prozradil.O vztahu mezi jeho partnerkou a dcerou tvrdí jen  to nejlepší.Ale jak to mezi sebou mají doopravdy? A tak to bylo až do její smrti.

Teprve až s kolegyní našel rodinné zázemí. To ale nic nemění na tom, že bývalá partnerka ho dusí požadavky na nehorázné výživné

Osud ani bývalka mu nepřejí

Smůla se mu zkrátka lepí na paty. Nejenže mají rakovinu v rodině, ale nevyhýbají se mu ani mnohem přízemnější problémy. Především ty finanční. Jeho bývalá manželka po něm totiž chce, aby měsíčně platil na svou dceru osmnáct tisíc korun a to si ze svého divadelního platu rozhodně nemůže dovolit. Právě tato částka, kterou jeho ex po něm vyžaduje, je prý jeho čistý plat, sám by tak neměl z čeho žít. Celá situace dospěla až k tomu, že se zhroutil přímo na jevišti! Nevydržel už dál snášet psychický tlak, který na něj vyvíjela jeho bývalá žena, a zároveň vysoké pracovní tempo, které nasadil, aby stíhal všechny účty platit včas. „Nebylo to naštěstí nic vážného, prý šlo o jakýsi předkolaps,“ popsal tehdy své zdravotní potíže Bareš. Zdraví proto nemá zrovna ideální a jeho rodina ani vyhlídky na budoucnost mu nedávají moc šancí na nějaké výrazné zlepšení.
Měl by na sebe dávat bedlivý pozor, rakovinou totiž onemocněla i jeho babička z matčiny strany! Snad se ale herec tomuto rodinnému prokletí vyhne. Oporou mu je současná manželka, herečka ANTONIE TALACKOVÁ (39). Bude to ale stačit?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden