Můj čas na kafíčko

9 stromů, které vám dají sílu

Můj čas na kafíčko

Už staří Keltové věřili, že se duše člověka přerodí do stromů. Proto je považovali za živé bytosti a měli k nim posvátnou úctu. Zkuste se naučit i vy mluvit s duchy stromů a žádat je o pomoc při uzdravení, nemoci i řešení svých problémů, které vás tíží.

Borovice
Keltové považovali Borovici za strom moudrosti a říkali, že uchovává duše zemřelých. Při jejím objímání se posiluje váš intelekt a paměť. Dokáže prodloužit život a u žen navíc zvyšuje plodnost. Pobyt v blízkosti borovice působí blahodárně na lidi s nemocnými plícemi, s rýmou, či nachlazením. Její vůně zmírňuje stres a vztek a dokáže zklidnit.

Bříza
Vyčerpaní lidé by měli u břízy trávit více času, aby se dobili novým elánem. Je to zásobárna dobré nálady a ničitel chmur. Léčivé účinky břízy jsou také využívány v přírodním léčitelství. Odvar z mladých listů rozpouští močové kameny a pomáhá při revmatismu, na zklidnění ekzémů a zázračně umí vyhlazovat vrásky.

Buk
Mohutný, silný buk je ochranný strom, který odhání

Zbývá vám 61% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden