Moje šťastná hvězda

Ocitla se Absolonová ve finanční nouzi?

Stojí za tím problémy s penězi?

Na chvíli, až se stane maminkou, se MONIKA ABSOLONOVÁ (40) velmi těšila. Zřejmě si ale svou mateřskou dovolenou představovala trochu jinak. Místo aby si užívala drahých okamžiků se synem TADEÁŠEM (1), musí zpátky na pódia.

Bude to půl roku, co partner Moniky Absolonové TOMÁŠ HORNA (36) ukončil svou hokejovou kariéru. Od té doby je ale podle našich informací bez práce a roli hlavního živitele rodiny tak nejspíš převzala zpěvačka na mateřské dovolené.

Horna si dodělává střední školu a údajně sní o tom, že by otevřel relaxační centrum. Nic ale zatím není jisté. Peníze jsou však třeba, zvlášť nyní, když mají partneři rodinu. „Na mizině nejsme, ale peníze se vždycky hodí. Plíny něco stojí,“ naznačila zpěvačka, že se do práce tak trochu vrátit musela. Rok byla víceméně doma, zpívala jen na akcích a úspory se tak nejspíš povážlivě ztenčily.

Vražedné tempo

O Absolonové je známé, že pracuje do úmoru. A jak se zdá, hodlá opět naskočit naplno do víru showbyznysu. „Trochu jsem měla strach, že o mě už nebude zájem, přece jen jsem na rok vypadla, ale naopak, nevím, kam dřív skočit,“ potvrzuje zpěvačka, že se pomalu vrací do starých, zajetých kolejí.

A kdo se stará o malého Tadeáše, když máma křepčí na pódiu? Není to nikdo jiný, než hokejista ve výslužbě Tomáš Horna. „Ještě že mám Tomáše, který se skvěle postará o Tadeáše a dělá mi tu domácí pohodu,“ dmula se pýchou Absolonová.

Nezbývá než doufat, že jim tahle idylka vydrží. Většinou to tak totiž nebývá, protože jen málokterý partner unese skutečnost, že živitelem rodiny je žena, nikoli on. Zvláštní je, že nedávno vyšlo najevo, že Horna má prý vysoké dluhy a oplétačky s exekutory, a přesto převzal roli otce na mateřské.

Kdo platí jeho dluhy

Kdekdo by čekal, že se spíš vrhne do práce, aby poplatil statisícové dluhy. „Je to stará záležitost. Ty peníze si vypůjčil Tomášův spoluhráč od lichváře a Tomáš byl věřitelem,“ bránila před pár týdny svého partnera zpěvačka s tím, že dluh tak padl na Tomáše, protože kamarád přestal platit.

Něco už je vyřešené, něco prý u soudu a zbytek řeší právník. „Vím, že Tomáš žádné dluhy nemá,“ snažila se očistit jméno svého budoucího muže Absolonová. To ovšem nic nemění na tom, že musela zpěvačka opustit teplo domova a vrátit se do práce. Přece jen alespoň někdo vydělávat musí. A aby jí to na pódiu více slušelo, neváhala nasadit dietu.

O syna se nyní na plný úvazek stará Tomáš.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden