Můj kousek štěstí

Naďa Konvalinková: Neuvěříte, koho měla v posteli

Kvítko z čertovy zahrádky bývala zamlada Naďa Konvalinková. Není divu, byla tak krásná, že na ní muži mohli oči nechat. Hrávala princezny a vůbec krásky, jen si vzpomeňme, jak jí to slušelo v pohádce Honza málem králem či ve filmu Adéla ještě nevečeřela.

Připouští, že její mládí bylo bouřlivé, ale co se týká podrobností, které by veřejnost tak ráda slyšela, bývá na slovo skoupá. Teď jsme se však dověděli doslova informační bombu. Když Nadě bylo něco přes dvacet, popletl jí hlavu tatínek zpěvačky Lucie Vondráčkové (38), Jiří Vondráček (68).

Seznámili se na vysoké škole. Jiří Vondráček se románkem netají, spíš vzbuzuje dojem, že je na něj pyšný. „S Naďou Konvalinkovou jsme spolu trošku malinko chodili," říká hudební skladatel. "Když přišla na DAMU a já přišel na DAMU, Naďa byla tak půvabná! A když jsem spolu hráli O Honzovi a Barušce, jeli jsme pak vodu a tam jsme se dali dohromady," zavzpomínal na starou lásku.

Šeptá se, že v té době chodil i s textařkou Gábinou Osvaldovou (65), což muzikant popírá. Nějakou tu pusu si dali, ale vztah to nebyl. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden