Můj kousek štěstí

Potká lásku u pumpy?

Většina přátel zná Heidi Janků jako usměvavou a dobře naladěnou dámu, jenže v poslední době se jí úsměv z tváře pomalu vytrácí. Za posledního téměř tři čtvrtě roku si zazpívala jen párkrát, cítí se prý sama a chybí jí společnost.

Snad kdyby vedle sebe měla partnera... Po smrti manžela Iva Pavlíka (†84) zůstala zpěvačka sama, a i když se už několikrát zmínila, že by se novému vztahu nebránila, láska ji zatím nepotkala. Nedostatek pozornosti a kontaktů ostatně sama přiznává.

Nikoli, Laďa Kerndl to nebude, ten má svou manželku.

„I cesta na poštu je pro mě společenská událost, takže se načančám, hezky se obléknu a jdu,“ popsala. Nejspíš je odhodlaná jít svému štěstí naproti – zvažuje i brigádu, díky níž by přišla mezi lidi. Finanční nouze za jejím rozhodnutím prý není, ačkoli přiznává, že původně myslela, že koncerty přeložené z loňského jara by mohla odzpívat letos v květnu a červnu.

Je prý domluvená na případném záskoku se dvěma svými kamarádkami, jedna má na starosti čerpací stanici a druhá kavárnu. Kdoví, třeba si k Heidi zajede natankovat nějaký fešák a samota už ji trápit nebude!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden