Můj čas na kafíčko

Muže snů našla až po padesátce, ale stojí za to!

Můj čas na kafíčko

Česká slavice prožila několik osudových vztahů, než našla opravdové štěstí.

Patří k nejsledovanějším celebritám a prohlašuje, že být v její těsné blízkosti obnáší jistá rizika. Přesvědčilo se o tom už několik mužů. Až dnes si Lucie Bílá (56) užívá vztah, po jakém vždy toužila.

Svůj temperament, tak typický pro znamení Berana, dávala Lucie Bílá (56) najevo už v dětských letech. Nebyla takovou tou holčičkou v koutě, která si hraje s panenkami. Nejraději by se zúčastňovala klukovských her na vojáky, ale do těch ji starší bratr nechtěl zapojovat. Stejně jako svoji energickou povahu projevovala okatá dívka už v dětství také pěvecký talent.

Vyrůstala v Otvovicích nedaleko Kladna a chodila tam do dětského pěveckého sboru. Její hlas byl mezi ostatními dětmi nezaměnitelný a nejvýraznější. Měla dovoleno zpívat i sólově, a když tak stála sama před místním publikem, uvědomovala si, jaký je to skvělý pocit.

Z Neposlušných tenisek rychle vyrostla

Ani talent nemusí stačit k tomu, aby se někdo dostal na konzervatoř, což poznala na vlastní kůži. Šla se tedy vyučit švadlenou a tuhle práci také nějaký čas dělala. Zpívání jí zůstalo jako koníček. V té době se stále

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden