Můj kousek štěstí

A jsou tu první hádky!

Zdálo se, že plánování potomka je v tomto vztahu úkol číslo jedna, nyní jako by váhali...

Svatba se konala v polovině září, a už jsou tu první rozmíšky. Ondřej Brzobohatý (40) manželku kritizuje, že je mizerná řidička.

No řekněte, která žena tohle ráda slyší? „On je strašnej spolujezdec, je v nějaké panice, přitom jsem dobrá řidička,“ ujišťuje moderátorka a dodává, že manžel je vždy, když je ona za volantem, vynervovaný. Není na hádky ještě brzy?

Tím spíš na hádky v automobilu, kde je nebezpečné jakkoli zvyšovat hlas či šířit paniku. Upřímně řečeno, novomanželé nejsou v jednoduché situaci. Oba jsou veřejně známí, ostře sledovaní.

Sem tam jsou konfrontováni s výroky muzikantovy bývalé ženy Taťány Kuchařové (35), která si občas neodpustí poznámku jejich směrem. „Vím své,“ říká na exmanželovu adresu a významně se usmívá.

Nechala se slyšet, že používá paruky, několik jí prý ještě zbylo po „nebožce ženě“ – čímž naráží na muzikantovu zálibu převlékat se za dámy. Ten namítá, že to není žádná temná úchylka, ale jen zábava a legrace.

Tak snad se směje i Daniela Brzobohatá (44)... Moderátorka prý zoufale toužila po dítěti, na tyto otázky teď ale s Ondřejem odpovídají, že jsou mladí a chtějí nejdřív hodně cestovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden