Staré dobré časy

A máš vůbec pilotní průkaz?

Staré dobré časy

Přežije kdysi tak krásná herečka a milenka slavných Dobu plastickou?

Herečka Meg Ryan (60) patřila mezi nejkrásnější ženy Hollywoodu. A taky k miláčkům bulvárního tisku. To proto, že se každou chvíli objevila na veřejnosti po boku nového muže.

Na to, že Margaret Mary Emily Hyra, jak zní rodné jméno Meg Ryan, pochází z učitelské rodiny, se ve světě celebrit pohybovala od začátku velmi dobře. Promovaná novinářka už během studií získávala ostruhy coby hvězda reklamních spotů na luxusní značky. A protože je to hlavně v Americe dobrý džob, kterému se nevyhýbají ani nejlepší režiséři, brzy dostala první pozvánky na konkurzy do filmů.

Sem s piloty!

Jako ryba si počínala i co se lovu pohledných mužů týče. Pravda, měla v tomto ohledu takovou drobnou obsesi. Ze začátku svého milostného života si

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden