Můj kousek štěstí

A teď si držte klobouky!

Tajila těhotenství, bude tajit i tu svatbu...

Předminulý týden v pondělí porodila  Eva Burešová (29) Tristana Williama Forejta. Tatínek Přemek Forejt (35) je nadšený, i jeho zaměstnavatel, řetězec rychlého občerstvení McDonalds blahopřál...

A co bude dál? Soužití slavného páru jede de facto na plné pecky. Kdysi tvrdili, že společné bydlení nemají v úmyslu, ale je vidět, že herečka, která po seriálu Slunečná září také v ZOO, ví, jak dosáhnout svého i na poli soukromém.

To byly drahoty, než se přiznala k Forejtovi!

Eva Burešová (29) se nastěhovala se svým kuchařem do domu za 13 milionů nedaleko Benešova. I s Eviným synem z předchozího vztahu Nathanielem (5), plus s novým pejskem jich tu bude celkem pět. A když přijede Forejtova dcera Stella (7), tak šest.

Ještěže patrový dům má užitečný „výběh“ celých 3 000 metrů čtverečních. Párek celebrit má na nemovitost společnou hypotéku, a ta, jak známo, může být sama o sobě velmi silným poutem.

Je tedy celkem přirozené očekávat, že kuchař s herečkou s posledním krokem, svatbou, už otálet nebudou. Obřad bude jistě jen kosmetickou úpravou již tak pevného spojení. Nechme to na mámě...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden