Můj kousek štěstí

A vítězem se stává... jedině Filípek!

Dítě založí svou rodinu a partner by měl zůstat... Ano, měl by...

Minulý týden oslavila další narozeniny. Zdá se, že nehasnoucí hvězdu české pop-music tahle událost nechala víc v klidu než synovy narozky o pár dnů dřív.

Sedmadvacáté narozeniny Filipa Kratochvíla byly pro jeho mámu příležitostí nechat vytrysknout pravý ohňostroj citů. Být syn Lucie Bílé (56) a producenta Petra Kratochvíla (70) v pubertě, asi by mu v obavě před posměchem vrstevníků z takového přívalu mateřské lásky dobře nebylo, ale Filip už je nad věcí, navíc je mu už dlouho jasné, že „vydržet“ rozmazlování maminky se vyplácí.

Zpěvačka ho podporuje ve všem, co mladý muž dělá, a ten si cestuje po světě, studuje – třeba ve Francii a pak v USA – a když se vrátí, čeká na něho v centru Prahy byt, který mu prý máma kdysi pořídila, a víte za kolik? Vypůjčme si raději citát z filmu Kolja...

Vy se ani neptejte! „Není žádná bytost na světě, která by pro mě byla víc než tenhle malý nezbeda… Pardon, teď už velký a dospělý muž,“ říká na rovinu Lucie Bílá v dovětku ke svému přání: „Všechno nejlepší k narozeninám… Být tvoje máma je nejvíc.“

Některá slova stojí za zopakování – není žádná bytost, která by pro ni znamenala víc! Krásný vzkaz synovi, v podtextu už méně příjemně čitelný současným přítelem zpěvačky. Má sice v příjmení jméno jejího syna obsažené, ale pořád to jaksi není dost. Radek Filipi (38) bude na podzim partnerem Lucié Bílé sedm let.

Za tu dobu se nejméně jednou dramaticky rozešli, ale uplynulá dlouhá řada měsíců se zdála být pro oba klidným přístavem, který ani ponorka covidu neohrozí. Není to však jen optický klam pozorovatele?

Bývalo zvykem, že si tenhle známý pár vyznával čas od času lásku dosti okatě. Teď dala slavice najevo, že na prvním místě v jejím srdci je její dítě. Jistě, to je přirozené! Ovšem takto okázale zdůrazněno to vypadá až trochu moc podezřele.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden