Můj čas na kafíčko

Absolonová chce nejdříve druhé dítě, teprve pak svatbu!

Zpěvačka Monika Absolonová (41) se možná na první pohled zdá jako zakřiknutá tichá voda, ale umí si pořádně dupnout. A to i přesto, že má doma dva chlapy. Kromě svého snoubence, bývalého hokejisty Tomáše Horny (37), ještě dvouročního synka Tadeáše (2).

O ruku už sice také byla před časem požádaná, ale svatba je stále v nedohlednu. Co tomu brání? Monika chce prý nejdřív další miminko, a teprve pak možná kývne na vdavky. Prý, aby obě jejich děti měli stejnou startovní čáru z nemanželského vztahu. Přítele Tomáše už si ale zdobí k obrazu svému. Koupila mu totiž oblek. A to i když to vůbec není podle něho jeho styl a vůbec ho neunosí. To ale Moniku nijak netrápí. „Mě se v něm moc líbí a má ho kvůli mně,“ vyjádřila se celkem razantně zpěvačka. Rozmyslí si současný trenér mládeže fotbalové Sparty, do čeho se chce nechat uvrtat?

Trochu si plete roli mámy a přítelkyně

Na druhou stranu se za svého budoucího manžela umí rvát do roztrhání těla. Když se objevila informace, že hokejová naděje musela opustit tým právě kvůli ní, hned ho začala bránit. „Úplně cítím, jak ve mně roste hněv. Vím, že to bylo osobní. Tomáš se držel, pak ale odešel,“ dušuje se Monika. Navíc se jí už v době jeho hokejové slávy nelíbilo, že je na ledě jen pouhých pět minut místo standardních pětadvaceti. Nepodobá se to ale spíš roli přecitlivělé matky než obětavé a chápavé přítelkyně? Kam až nechá tenhle zvláštní ochranitelský přístup rázná zpěvačka zajít? Nebo se odváží konečně její nastávající ozvat a trochu bránit?

Umí se ho pořádně zastat, ale také si ho srovnat do latě!

Dostala další kšeft svých snů

Všechno může zachránit to, že blonďatá hvězda dostala nabídku, která se neodmítá. Kromě zpívání a příležitostného hraní si totiž bude moct brzy zapsat do svých dovedností také moderování. A to v novém televizním pořadu Mladší o deset let. Pořad je tak trochu náhradou za primáckou show Mladší o pár let, kterou uváděla herečka Sabina Laurinová (45). Donutí ji to na sobě taky trochu zapracovat a zhubnout sedmikilovou nadváhu, která ji stále po porodu prvního synka z devadesáti kil trápí? A jak dlouho bude trvat, než si vydupe další těhotenství? To ukáže čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden