Moje sladké tajemství

Aby splatil své závazky, málem se uštval k smrti

Moje sladké tajemství

Zamilovaný Petr Rychlý (55) si kdysi otevřel butik s italskou módou, aby udělal radost své manželce. Brzy ale zjistil, že podnikání není nic pro něj, a navíc se dostal do obrovských dluhů.

Stále dobře naloženého Petra Rychlého (55) mají diváci zapsaného především jako primáře Čestmíra Mázla z oblíbené Ordinace v růžové zahradě 2. Když se v médiích objevila zpráva, že tento seriál definitivně zmizí z televizních obrazovek, spoustu diváků to pochopitelně zarmoutilo. Vždyť se svými hrdiny prožili už téměř patnáct let.

Natáčení ho drželo nad vodou

To ale jistě není nic proti tomu, jak to muselo zasáhnout herce, kteří v tomto projektu hráli. Vždyť například Petra Rychlého drželo právě natáčení Ordinace dlouho nad vodou.

Sympatický herec se totiž v roce 2004 rozvedl se svou první manželkou Pavlou Vojáčkovou (56) a jen o dva roky později se oženil s bývalou českou profesionální tenistkou Janou Pospíšilovou (50), dnes Rychlou. A protože zřejmě nebylo nic, co by pro

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden