Můj kousek štěstí

Ač na to nevypadá, je babičkou

Během pandemie se herečka bála, že přijde o paměť, protože se neučila nové scénáře.

Josefíně Rašilovové (28), starší dceři bývalých manželů Vandy Hybnerové (53) a Saši Rašilova (49), se před časem narodilo miminko.

Pepina vystudovala grafický design, věnuje se v první řadě fotografování a stejně jako máma miluje koně. Před dvěma lety se vdala za dlouholetého přítele, stala se maminkou a z mladě vyhlížející matky učinila babičku.

Josefína je už téměř dva roky provdaná za Alexe.

„Ano, jsem babička, ale dcera si přeje soukromí a já to plně respektuji. Takže o miminku veřejně nemluvím,“ nechala se slyšet Vanda. Prožila si svoje, a tak je škoda, že nemůže dát před fanoušky upřímně najevo, že se raduje z nové role, kterou pro ni ovšem nenapsal scenárista, ale sám život.

Hodně sil a trápení ji stál bouřlivý rozvod s exmanželem, který ji po dvaadvaceti letech ze dne na den opustil kvůli milionářce, jež mu za rok dala kopačky a vyměnila ho za Izraelce.

Osamocený herec se pak rychle zamiloval do herečky Ludmily (36), s níž má Marii (5) a Emílii (2). Tudíž se stihl ještě před padesátými narozeninami stát čtyřnásobným tatínkem a navrch i dědečkem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden