Můj kousek štěstí

Ach, ta láska nebeská!

My jsme v ráji! A vy?

Tihle dva zamilovaní holoubci nejsou žádní trapní šetřílci. Když na dovolenou, tak ať nás to něco stojí – zní jejich motto.

A svět má možnost prohlédnout si čarokrásné fotografie ráje na Maledivách. Hrdličky Dara Rolins (49) a Pavel Nedvěd (49) se ubytovaly v hotelu The Ritz-Carlton na ostrově Fari Islands.

Za luxusní plážovou vilu s ohromnou mramorovou koupelnou, bazénem, přímým přístupem na pláž a vlastním komorníkem zaplatíte třiapadesát tisíc korun za noc! Ale přece nebude Pavel Nedvěd (49) škudlit, když jde o takovou velkou lásku!

Hadr na holi

Jenomže budete-li se neustále cpát nadívanými křepelkami, přijde den, kdy vás z nich rozbolí břicho. Až se dvojici omrzí zírat z terasy na lagunu s průzračnou vodou a ťukat sklenkou o sklenku při romantickém západu slunce, začnou úvahy na téma: Kde tedy vlastně budeme bydlet...

Kam složíme hlavu? A Dara se už fanouškům skutečně svěřila, že ji nebaví lítat sem a tam jako hadr na holi. Přála by si, ostatně jako každá zamilovaná žena, mít se svým drahouškem společnou domácnost. Znamená to, že přesídlí do Itálie? Skoro to tak vypadá…

Pár milionků

Lidé si šeptají, že je zpěvačka zlatokopka, což ji rozběsnilo natolik, že odpověděla: „Co prosím? Myslíte si, že mi ten třípatrový barák, další v Emirátech, dvě auta v garáži a pár milionů na účtě někdo věnoval?

To poslední, co jsem, je zlatokopka. To mi věřte.“ Čímž dala ve víru emocí najevo, že by penízky na skromnou chatičku v Itálii, pokud možno co nejblíž turínskému fotbalovému stadionu, dohromady dala. A je nejvyšší čas. Vztahy na dálku nemívají dlouhého trvání, varují psychologové.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden