Můj kousek štěstí

Adela Banášová: Rozvod na padnutí!

Takhle to dopasnout nemělo! Jejich láska vypadala tak romanticky. Slovenská moderátorka Adela Banášová Vinczeová (37) byla po rozchodu, opuštěná, bez lásky, když potkala s moderátora Viktora Vincze. Ten se do ní bláznivě zamiloval a už po pěti měsících se zasnoubili.

Byli překrásný pár. Hned dokonce začali plánovat děti. Jenomže od svatby uplynulo sotva půl roku a pár už se potýká s hlubokou krizí.     Důvodem je nedostatek času! Kamenem úrazu je, že oba jsou velcí workoholici.

V diářích manželů není snad jedniné volné místo. Ani jeden nedokáže odmítnout žádnou nabídku. Jeden i druhý je od rána do včera ve studiu. Adela uvádí s Danielem Danglem (43) známým z Partičky pořad Dvaja na jedného na Markýze, je tváří Chart Show a k tomu má vlastní pořad Trochu inak.

A aby toho nebylo málo, objíždí různá města v rámci turné Ona a on s Richardem Müllerem (56). Viktor zase tráví spoustu času přípravou a moderováním zpráv. Výsledkem je to, že se dvojice téměř nevidí. Na začátku roku se jim sice podařilo vyšetřit si čas a společně odjeli na dovolenou, jenomže po návratu zase vše spadlo do stejných kolejí.

„Nemuset nic dělat a potom vědět, že nikam nespěcháme a můžeme si udělat snídani a mít pohodu. Takový den jsme už dlouho nezažili. Zase se nám to nějak vymklo z rukou,“ povzdychla si Banášová.

Jeden druhému se tak nezadržitelně odcizují. Vztahu jistě nepřispěly ani výsletky zdravotních testů, podle kterých má být Vincze neplodný. Moderátorka se snaží manželství zachránit alespoň tím, že mají propojené kalendáře, aby měli větší šanci se sejít.

"Máme sdílené diáře. Ladíme to," nechala se slyšet. Jestli ale dvojice alespoň něco z nabitého programu nevypustí, manželství se jen těžko může udržet pohromadě. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden