Můj kousek štěstí

Adéla Gondíková: Co ji děsí na manželovi

Teoreticky by si mohla oddechnout. Její přání se splnilo, k oltáři Jiřího Langmajera (53) dotlačila, takže jaképak chmury? Adéla Gondíková se přesto nechala slyšet, že ji něco tíží.

Jde o to, že je Jiří Langmajer závislý. Zní to zlověstně, ale Adéla to nemyslela tak, že by byl manžel závislý na alkoholu. Jiří je workoholik, a nejen to. Je maximalista, ať už dělá cokoli, dělá to na sto padesát procent.

Ostatně je o něm známo, že když hrál Hamleta, vžil se do své role natolik, až se jeho blízcí báli, že bude chodit s lebkou i na toaletu. Ale to není zdaleka všechno. “Je fakt tvrdý především sám na sebe.

A maximum vyžaduje taky od druhých. Především v práci, ale i co se týká všeho ostatního,” prozradila na partnera Adéla. “Když má do něčeho podle návodu nakapat tři kapky, raději jich tam dát deset. Když zdobí polévku petrželkou, netroškaří a vrazí tam celou horu.

Když slyším, že nahazuje na zahradě sekačku, je mi jasné, že sekání vezme pěkně z gruntu.” Jednou se herec prý dokonce předávkoval chlorellou, což je jednobuněčná sladkovodní řasa. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden