Můj kousek štěstí

Adéla Gondíková: Dělá jí dcera služku?

Moderátorka a herečka Adéla Gondíková (42) je neobyčejně pracovně vytížená. Nelze vyloučit, že na to doplácí její dcera Nela (11). Nedávno Gondíková popisovala denní režim, a z něho jasně vyplynulo, že holčička prožívá s matkou hektické dny.

Herečka je v jednom kole. Ráno odveze dceru do školy, uhání na zkoušku do divadla, pak se zas vrací domů a dohlíží na to, aby dívenka napsala úkoly. Otázka je, do jaké míry se na dceřinu přípravu do školy soustředí – protože večer ji zpravidla čeká ještě hraní v divadle či zájezdové představení.

Těžko tomu uvěřit, ale jede-li hrát například do Benešova, holčičku bere s sebou. Není jedenáctiletá dívenka na takové trmácení se po nocích malá? V kolik hodin se asi školou povinné dítě dostane do postele, když večer doprovází matku do okresního města do divadla? A to jí, jak sama Adéla přiznala, Nela ještě odpoledne pomáhá s učením textů divadelních her.

Ptáme se: Má vůbec malá Nela dostatek času na přípravu do školy? A nebývá ráno ve škole ospalá? Odborníci tvrdí, že dítě potřebuje k harmonickému vývoji úplnou rodinu a řád. Ne každému je to však dopřáno.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden