Můj kousek štěstí

Adéla Gondíková dělá průšvih za průšvihem

Konec soutěže Tvoje tvář má známý hlas bude Adéla Gondíková (43) asi oslavovat hodně dlouho a nejspíš už nehrozí, že by někdy v budoucnu na účinkování opět kývla. .

Džob to byl sice dobře zaplacený a zajistil jí velký mediální zájem, který jí přihrává další a další nabídky. Teď, s odstupem času by se toho všeho Gondíková ale nejspíš raději vzdala. Nejenže si musela prožít traumata z odhalovaní na pódiu, překonat sama sebe, když měla zpívat v cizím jazyce, navíc kvůli stresu ze soutěze často jednala zbrkle a mohlo to skončit i průšvihem.

Riskovala osud své dcery! "Měla jsem tady na natáčení dcerku, protože zrovna neměla školu. Potřebovala jsem ji po tom vystoupení nějak dopravit domu, aby tady nebyla úplně do noci," mluví Adéla o Nele Brouskové (13).

Nenapadlo ji nic jiného, než ji posadit do taxíku. Jenomže jak ji odvezl, adéla si uvědomila, že vlastně na ni úplně ztratila kontakt. Svůj telefon měla vybitý... "Najednou jsem měla takový panický záchvat, že mi dcerku někdo někam odvezl, a už se nikdy nedozvím, kdo," popsala strašnou situaci.

Nepřidalo jí ani to, že dotyčný taxikář se jí zrovna moc nezdál. "Byl divnej, viděla jsem ty nejčernější scénáře," přiznala. Jen štěstí vděčí tomu, že vše dopadlo dobře. Každopádně by to mělo být pro herečku varování, že by se neměla tak přepínat a více se soustředit na takto důležité věci.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden