Můj kousek štěstí

Adéla Gondíková: Langmajer ji ponižuje?

Kdo by to byl řekl? Sebevědomí herečky Adély Gondíkové (45) je na nule. Přispěl k tomu snad i její přítel, herec Jiří Langmajer (52) svým necitlivým chováním? Asi každý by si pomyslel, že herečka jejího formátu nemůže být žádný stydlín.

Vždyť kdo by se dal na herectví bez zdravého sebevědomí a dávky exhibicionismu? Kromě kamer při natáčení filmů a seriálů, a světel ramp v divadle musí pózovat i houfům fotografů na večírkách, kteří zkoumají každý detail jejího těla.

I na to musí mít člověk silnou náturu. Jenomže hvězda z Ptáka Loskutáka mluví o opaku. Její sebevědomí je zadupáno hluboko do země! Všechno to, co dokázala, že vystudovla konzervatoř a stala se jednou z nejznámějších hereček, shazuje ze stolu.

Prý je to jen zásluhou ostatních a ona sama by si na nic takového netroufla. Prohlašuje, že kdyby neměla takové štěstí na lidi, kteří jí z vlastní iniciativy dostali někam dál, skončila by jako prodavačka v jejím rodiši Sokolově.

"Třeba bych ve večerce prodávala zákusky nebo tak něco," říká. Ne že by bylo na povolání prodavačky něco špatného, ale myslíme si, že se herčka zbytečně podceňuje. O jejím nízkém mínění o sobě svědčí i další slova.

"Je mi jasné, že když spolu hrajeme divadlo, tak lístky prodávají na Jirku z 80% procent a na mě z 20%," zmínila svého dlouholetého partnera Jiřího Langmajera. Dalo by se předpokládat, že milující muž po jejím boku by mohl Adéle pochroumané sebevědomí napravit.

Díky častým komplimentům a chvále by si sebe jistě začala víc vážit. Mohla by se cítit jako královna. Podle svého neustálého podceňování, si ji ale herec až tak nehýčká. Naopak to skoro vypadá, jakoby její sebevědomí ještě zadupával.

V tom ho ale někteří brání. "To víte, chlapi... Ne každý ví, co by se mělo... Ale jsem přesvědčen, že Jiří by Adéle snesl modré z nebe," říká známý Langmajera. Je snad herečka beznadějný případ? Více hrdosti by určitě prospělo i její kariéře.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden