Moje šťastná hvězda

Adéla Gondíková: Langmajer už pro ni není dost dobrý?

O svém vztahu s Jiřím Langmajerem (52) prohlašuje, že jsou jako oheň a voda. Jenže ačkoli se protiklady přitahují, nakonec to většinou dopadne obrovskou katastrofou. Je to případ i tohoto páru? Herečka vždycky všem tvrdí, že se skvěle doplňují a skoro nikdy se nehádají.

Leč jejich přátelé nyní údajně přišli se šokujícím tvrzením. Kdekdo by si totiž mohl myslet, že ohněm myslela svého partnera a vodou sebe, ale ono je to prý naopak! Gondíková totiž údajně umí být pořádná divoška.

Před padesátkou si chce ještě užívat

V jejich vztahu je prý všechno, jen nuda ne. Když s Langmajerem začínala randit, moc šancí jim nedávala. Moc dobře věděla, jaký proutník je. Jedna žena mu prý vždycky byla málo. Jenže se stal zázrak a herec se do Gondíkové tak zamiloval, že svou pověst nenapravitelného svůdníka pověsil na hřebík. Na počátku jejich zamilovanosti se mluvilo o tom, že jí Langmajer zahýbá, což prý i nejspíš podle jeho přátel byla pravda, ale rozhodně to jejich vztah nijak výrazně neohrozilo.
Dali se totiž po menším zaškobrtnutí zase dohromady. Nyní, po letech naprostého klidu a harmonie, se však ukazuje, že mají opačný problém. Roupy nechytají Langmajera, ale Gondíkovou!

Bohatý noční život

Údajně se o ní totiž začalo říkat, že si posledních pár měsíců dost vyhazuje z kopýtka. Zatímco její partner doma uklízí a vaří, ona chodí s kamarádkami na večeře a do baru a vrací se pozdě nad ránem. Dokonce se prý několikrát stalo, že ji ke dveřím jejího domu doprovázel zcela neznámý muž. Podle očitých svědků údajně nešlo o žádného příbuzného či kamaráda, protože pokaždé šlo o někoho jiného a Gondíková se k němu chovala hodně odtažitě. Záhadou však zůstává proč se nechala neznámým mužem odvést až před dům. Že by si chtěla užít, ale na poslední chvíli si to rozmyslela? Nebo to bylo úplně jinak? Tlačí na ni kvůli svatbě? Pravdou ovšem zůstává, že údajně i přátelé Adély Gondíkové tvrdí, že se v posledních měsících chová jinak, než u ní bývalo zvykem. Vždycky pro ni byla na prvním místě rodina, její partner a dcera Nela (14). Nyní to ale vypadá, že pár let před padesátými narozeninami chytila druhý dech. A co je na tom nejzajímavější, o všem, co dělá, prý Langmajer ví a toleruje jí to. Vždyť on byl prý také takový, tudíž jí nemá co zakazovat. Alespoň to tvrdí jeho kamarádi. Ovšem od jednoho z jeho nejbližších přátel jsme se dozvěděli, že on by se rád ženil, zatímco Gondíková o sňatku nechce ani slyšet.

O životě má úplně jiné představy

V jednom z nedávných rozhovor se Adéla Gondíková nechala slyšet, že už se podruhé rozhodně nikdy vdávat nebude, protože jednou jí to bohatě stačilo. Ovšem Langmajer by prý svatbu se svou letitou partnerkou uvítal.Bylo by to prý stvrzení jejich bezmezné lásky. Ke všemu prý herec stále doufá, že mu Gondíková porodí potomka, ale o tom už prý nemůže být ani řeč. Ačkoli z fyziologického hlediska to stále možné je, herečka už se necítí na to, aby před padesátkou přebalovala a znovu vychovávala své dítko. O svém životě už má prý zcela jiné představy a není vůbec jisté, zdali v nich Jiří Langmajer ještě figuruje. Ač na první pohled vypadají jako dokonalý pár, jsou spolu už téměř devět let. Sedmý rok, všemi považovaný za krizový, přežili bez újmy. Jenže jejich vztah se prý nevyvíjí dál. Navíc kamarádi Jiřího Langmajera jí prý vyčítají, že z něj udělala obyčejného podpantofláka.

Spousta nejasností

Také jí vyčítají to, že bez něj by nebyla nic. A rozhodně by si prý nemohla dovolit si koupit auto v hodnotě téměř jednoho milionu korun. Zatímco Langmajer jde z role do role, a to jak televizních, tak seriálových, po Gondíkové údajně neštěkne ani pes. Sice hraje na divadelních prknech, ale žádné závratné příjmy z toho rozhodně nemá. Ba naopak.Sotva by z nich uživila sebe a svou dceru. Je jasné, že se v jejich vztahu musí něco stát. Navíc, jak se mezi jejich kolegy šíří, Gondíková přestává být oblíbená i mezi diváky. Prý se poslední týdny tváří nepřístupně a nic jí není po chuti. Prý se chová čím dál namyšleněji. A ani k samotnému Langmajerovi se údajně nechová na veřejnosti tak, jak by se slušelo a patřilo. Říká se, že mu často odsekává, nebo mu vůbec neodpovídá a sotva se prý na něj podívá.Podle jedné z jejích kamarádek jí vadí, že ji tlačí někam, kam se ona tlačit rozhodně nechce nechat. Budoucnost jejich vztahu je tak podle mnohých velmi nejistá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden