Můj kousek štěstí

Adéla Gondíková: Mluví o svobodě!

Konec vztahu? Ono se mezi Adélou Gondíkovou a Jiřím Langmajerem (52) něco změnilo? No to snad ne! Vždyť se prakticky neustále hovoří o tom, že zamilovaný Jiří označuje Adélu za svou zachránkyni, za anděla, ve kterého už nevěřil, a teď je celé roky šťastný, že ji má.

Také herečka a moderátorka vždy dávala světu najevo, jak moc si s přitažlivým Jirkou, idolem žen, rozumějí. Jak si tedy vysvětlit znepokojivý fakt, že sympatická Adéla začala najednou mluvit o svobodě, o tom, že je potřeba volně dýchat? Znamená to snad, že ji partner nějak omezuje? A že osm let trvající vážné známosti zvoní umíráček? "Já miluju svobodu, potřebuju svůj prostor nadechnout se.

Když mě někdo začne utiskovat, utíkám pryč," nechala se slyšet na veřejnosti. To je ovšem alarmující, předtím takhle ještě nikdy nemluvila. Protože se účastní projektu Roztančené jeviště, novináři se jí ptali, zda s partnerem také někdy tančí.

"Já sama tanec miluji, i když do tanečních jsem nechodila. A teď nemám s kým tancovat. Partner na to moc není,“ odpověděla se smutným úsměvem tmavovláska. To také nezní příliš optimisticky, není-liž pravda? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden