Můj kousek štěstí

Adéla Gondíková: Proč se živí zrním?

Několikaměsíční detox. Právě tímto obdobím donedávna procházela moderátorka Adéla Gondíková (44). Měla pocit, že nutně potřebuje pomoci, očistit se po zimě od škodlivin a fyzicky i psychicky omládnout, a tak vyhledala léčitelku.

Ta jí i jejímu příteli Jiřímu Langmajerovi (51) naordinovala delší ozdravnou kúru. Po třech měsících, kdy konzumovali jen samé zdravé věci a vyhýbali se "ďáblovým vynálezům", v prvé řadě alkoholu, se oba cítí jako znovuzrození.

Nutno podotknout, že Gondíková ani teď, ani kdykoli předtím nevypadala na svůj věk. Kdekdo by jí hádal o deset let míň, štíhlá je až příliš, vrásek má minimum. Na otázku, jak to dělá, že tak skvěle vypadá, tmavovláska odpověděla: "Rozhodně pro sebe nedělám nic víc než jiné ženy.

Určitě je to genetika, ale teď po detoxu se opravdu cítím lépe. Jedla jsem hodně bylinek, žádné maso, nepila jsem alkohol. Držel to i Jirka a zvládli jsme to oba. Ale jak jsme začali grilovat, tak pivku neodoláme," vesele dodává Adéla.

Její fanoušci si v této chvíli asi oddechli, protože čas od času mají o svou oblíbenkyni strach. V některých obdobích bývá spíš vychrtlá než štíhlá. Je rozumné, aby se vyhublá Adéla živila po několik měsíců jen zrním a bylinkami? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden