Můj kousek štěstí

Adéla Gondíková: Vztah odsouzený k záhubě?

Svatba, bezbřehá láska. Jen kvůli Adéle Gondíkové (45) se prý Jiří Langmajer (53) rád vrací domů. Nic není ale dokonalé a stejně tak je to s tímto hvědným párem. Vztah prohází těžkou zkouškou. Vydrží herečka jeho nesnesitelné stavy? V době, kdy vychází toto číslo, by podle plánů měla být herečka Adéla Gondíková a herec Jiří Langmajer již právoplatnými manželi.

Ke svatbě dospěli po dlouholetém soužití v naprostém souladu. Jeden na druhého pěli ódy, Langmajera vedle Adély nikdo nepoznával. Dřív byl znám jako nenapravitelný sukničkář a věčný rebel, jen Gondíková ho dokázala zkrotit.

Vše se zdálo zalité sluncem, jenomže právě obřadem jakoby dvojice své štěstí zakřilka... Proslýchá se, že už od doby, kdy se konaly svatební přípravy, idylku tohoto páru narušuje psychické zdraví Langmajera.

Herce prý pronásleduje právě jeho bouřlivá minulost. Ačkoli se po boku Adély již zklidnil a žije život vzorného zadaného muže, stále se mu prý vracejí vzpomínky na situace, které nebyly zrovna ke chlubení.

Svou bývalou ženu hojně pováděl, o dvě děti, které s ní měl, se nestaral. Tíží ho výčitky svědomí a to jen živí jeho deprese, ke kterým měl vždy sklony. Údajně kvůli tomu docházel i na psyhiatrii. "V době největší zamilovanosti byl jako proměněný, ale mám pocit, že teď padá zpátky do zajetých kolejí, zase na něho doléhají splýny, přestává se radovat zeživota," myslí si o něm kolega z divadla.

Sám Langmajer v minulosti přiznal, že mu podle lékařské zprávy chybí serotonin, což je hormon štěstí. "Pocity štěstí se u mě dostavují málokdy, i když mi vlastně nic nechybí," nechal se slyšet.

Adéla tak začíná čím dál více musí pociťovat jeho pravé já. Jenomže teď, když už je před svatbou všechno "upečené", hosté pozvaní, kapela objednaná, jen těžko z toho lze vycouvat. Gondíková se tedy musí vdát, byť by byl herec sebenesnesitelnější morous.

"Není lehké žít s někým, kdo vás pořád stahuje dolů a jen z vás vysává energii," dodává zdroj. Mohou snad psychické problémy Lsngmajera skutečně ohrozit manželství? Nezbývá než doufat, že moderátorka z Ptáka loskutáka bude dostatečně silná a Langmajerovy nálady zvládne.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden