Můj kousek štěstí

Adéla Gondíková: Zničí si rodinné štěstí?

Tohle se nedá zvládnout. Možná by měla Adéla v zájmu svého zdraví vyhledat pomoc psychologa, protože její pracovní vytížení již překročilo veškeré hranice.

Nyní se jedná o ryzí workoholismus ohrožující duševní rovnováhu. A ten zpravidla ohrožuje i partnerský život dotyčného, který v práci tráví i večery a víkendy. To je případ Adély, a nikdo se nemůže divit, že její životní druh, herec Jiří Langmajer (53), protestuje.

Chudák Jiří se většinou z práce vrací do prázdného domova. "Stává se mi, že nedorazím na představení, protože jsem si napsala jiný termín, nebo jsme se v divadle špatně domluvili," svěřuje se herečka.

Vlastně se nelze divit, když v současné době hraje v neuvěřitelných čtrnácti divadelních představeních, kromě toho účinkuje v nejrůznějších televizních pořadech. "Přiznávám se, že každý telefonát z divadel kolem páté odpoledne mě znervózní," dodává.

Několikrát ji zachránila kolegyně, která ji na poslední chvíli zastoupila. Je to již neúnosné. A Jiří Langmajer?" "Tlačí mě do toho, abych myslela na volno pro rodinu," říká Adéla. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden