Můj čas na kafíčko

Adéla Gondíková našla klíč k jeho srdci

Být věrný pro něj byla velká výzva, ale zhostil se jí na výbornou.

Oblíbený herec Jiří Langmajer (56) sice v minlosti vystřídal mnoho žen, ovšem podle svých slov k žádné z nich necítil to, co ke své současné manželce, herečce a moderátorce Adéle Gondíkové (49).

„Poprvé jsem díky Adéle poznal lásku, ne zamilovanost,“ vysvětlil Langmajer s tím, že je to ale i díky tomu, že změnil svůj život a ten starý, bouřlivý, hodil za hlavu.

Nedokázal si představit, že bude věrný jen jedné ženě

Být věrným mužem ale pro něj byla prý zpočátku trochu výzva, nicméně velmi brzy si uvědomil, že se to kvůli Gondíkové skutečně vyplatí. „Chvilku je z toho člověk nervózní, prožívá stavy paniky, že mu něco utíká,“ uvedl Langmajer.

To ho ale brzy opustilo, protože pochopil, o co všechno by mohl kvůli nějakému úletu s jinou ženou vlastně přijít. Gondíková mu navíc byla v minulosti velkou oporou.

Herec totiž jeden čas trpěl těžkými depresemi a právě jeho láska k herčce ho prý zachránila. Nechtěl o ni totiž za žádnou cenu přijít, a tak na sobě začal tvrdě pracovat. Vyhledal odbornou pomoc a popral se se svými démony. Sice to nebyla snadná cesta, ale on to zvládl.

Langmajer se změnil k nepoznání

Z lamače ženských srdcí se jako mávnutím proutku stal muž, který dokáže být ženě oporou. Momentálně tak spolu tvoří jeden z nejstabilnějších párů v českém showbyznysu.

Skvěle jim to funguje i v divadle, kde se krásně doplňují. Adéla totiž pomáhá manželovi ve chvílích, kdy zapomene text. Stala se z nich sehraná dvojka, kterou by snad nikdo nemohl rozdělit. Zdá se tedy, že se Langmajer skutečně usadil po boku ženy, která našla klíč k jeho srdci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden