Můj kousek štěstí

Adriana Sklenaříková: Vyhozena z práce

Z novin zjistila, že má "padáka". Nejen obyčejný smrtelník, ale i topmodelka může být vyhozena z práce. Navlas to se přihodilo krásce původem ze Slovenska, Adrianě Sklenaříkové (46).

Tato zpráva byla pro těhotnou modelku, která by měla porodit v červenci, naprosto šokující. Při čtení francouzského deníku Le Parisien se dozvěděla, že jako jedna z tváří exkluzivní sítě optik skončila.

"Naši zákazníci jsou unavení z reklam s těmito múzami. Chceme se dostat blíž k našim zákazníkům," sdělil nešetrně šéf optik důvod svého rozhodnutí. Zaskočená světlovlasá kráska spolupracovala s firmou od roku 2008 a nečekaným vyhazovem tak přišla o pořádný balík peněz.

Má pocit, že toto "poděkování" za dlouhotrvající spolupráci je opravdu velice svérázné. Vyhazov pochopitelně souvisí také s modelčiným pokročilejším věkem. Bohyně nemá zrovna nejklidnější obdbí.

Nedávno si rozhněvala Slováky, protože se posmívala jejich životnímu stylu. Tvrdila, že když byla mladá a žila tu, musela si malovat oči uhlím. Mimoto se ukázalo, že pozapomněla rodnou řeč. Hlavní pro ni však je, že se jí konečně podařilo otěhotnět.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden