Moje sladké tajemství

Adriana Sobotová: Schvaluje mu krásné milenky

Musela přihlížet, jak na večírku osahává jiné ženy!

Alkohol, osahávání cizích žen a nabídky k intimnostem nejsou žádný problém. Manželka Luďka Soboty (75), Adriana Sobotová (56) všechno schvaluje a přiznává, že má dobrý vkus.

Herec Luděk Sobota (75) se v poslední době velice rozvášnil. Nejenže zveřejnil seznam svých milenek, které za svůj život vystřídal, ale ještě ke všemu osahával nejednu ženu na naroz e n i n o v é oslavě Jiřího Krampola (79).

Jeho obětí byla například zpěvačka z dua Eva a Vašek, Eva Ševčíková (47) nebo Dagmar Patrasová (62), které dokonce sahal mezi nohy a nabízel ji sex u hřbitova! A to vše před zraky své manželky Adriany Sobotové (56).

Ta však měla na celou věk naprosto odlišný pohled, než by měla většina vdaných žen. Byla vděčná za to, že se to odehrávalo pod jejím dohledem a nedozvěděla se o Sobotově chování pouze z drbů. „Navíc bych ráda zdůraznila, že můj muž má dobrý vkus! Dámy, které ho zaujaly, jsou na úrovni,“ pochvalovala si výběr svého manžela Adriana.

Dá se tedy předpokládat, že kdyby si herec přivedl nějakou krásnou milenku domů, jeho manželka by se k nim snad přidala? Sobota si může pochvalovat, jakou si vybral tolerantní manželku, protože na tohle by jen tak nějaká neměla nervy! Jen jestli to ale není ze strany Sobotové pouhá maska.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden