Můj čas na kafíčko

Africký horoskop

Pod horkým saharským sluncem vznikla zajímavá věda geomantie. Jde o věštecké umění z běžných, přírodních předmětů, které bylo v dávných dobách pro lidi důležité pro přežití. Budoucnost se věštila z kostí, země, stromů, kamenů či písku. Najděte si své znamení a dozvíte se o sobě nečekané věci.

Silný Baobab  

4. 1. – 3. 2.

I když se někdy ocitnete pod tlakem, nevzdáváte to a umíte dotahovat věci do konce. Neustále vyhledáváte nové příležitosti. Nesnášíte dělat rychlé rozhodnutí. Všechno si potřebujete v klidu a důkladně přemýšlet. Neberete se příliš vážně a možno právě proto dokážete uspět i v náročných zkouškách.

Žlutý Jantar

4. 2. – 5. 3.

Všechno příliš prožíváte. Pozitivní i negativní emoce s vámi neustále divoce zmítají a to z vás dělá horkokrevného člověka. Co se týká přijímání nových věcí, jste velmi opatrná. Cítíte se dobře v tom, na co jste už nějaký čas zvyklá. Jste věrná svým představám a zásadám a nedělá vám problém odolat pokušení.

Síla rodiny

6. 3. - 4. 4. 

Máte velké, otevřené srdce a pro ostatní byste se celá rozdala. Život by se vám zdál podovně prázdný, kdybyste nemohla pečovat o druhé a dělat dobré skutky. Máte vnitřní moudrost, kterou ostatní okamžitě vycítí a chodí k vám pro radu, názor, či zkušenost, když potřebují urovnat nějaký spor.

Přátelství

5. 4. - 4. 5.

Záleží vám velmi na vztazích s druhými lidmi a jste typ člověka, který potřebuje být stále obklopený lidmi. Když si někoho oblíbíte, umíte mu dát to nejlepší ze sebe. Většinu svých rozhodnutí necháváte většinou až na poslední chvíli, když už je situace skoro kritická.Tehdy vás ale napadne správné řešení.

Plná tržnice

5. 5. - 4. 6.

Jste rozená optimistka a pokud do vašeho života vtrhne nějaký temný stín, nikdy to není na dlouho. Máte velkou a obdivuhodnou vnitřní silu a dokážete se rychle sebrat z každé krizové situace. Nenecháte si ujíst žádné drby, zajímá vás, co se kde mihne a to dokážete občas pěkně nafouknout a zveličit. Pozor na to!

Linie předků

5. 6. - 4. 7.

Z každé křivdy a nespravedlnosti se vám ježí chlupy, protože máte vyvinutý silný smysl pro spravedlnost. Toužíte po pozornosti, chvále a uznaní. Ctíte tradice a k novinkám se stavíte s odstupem. V rodině fungujete jako tmel či lepidlo, které pomáhá napravovat a lepit trhlinky a udržuje dobré vztahy.

Moudrá duše

5. 7. - 4. 8.

Z vás přímo září kouzlo a charizma. Přitahujete ostatní jako magnet, protože se umíte snadno vcítit do jejich kůže. Umíte přijmout své slabosti a poučit se z nich. Každé vaše rozhodnutí je výsledkem důkladného užívání. V materiálním světě se rozhodně neztratíte, ale víc vás zajímá a inspiruje ten duchovní.

Uzavřený kruh

5. 8. - 3. 9.

Často hledáte oporu v ostatních lidech, protože v sobě cítíte nejistotu a příliš si nevěříte. Když dokážete svou energii správně nasměrovat, podaří se vám velké věci. Stále potřebujete mít zaměstnané ruce nebo mysl. Toužíte po poznání a moudrosti, jste velmi smyslná a ráda objevujete nepoznané.

Cestovatel

4. 9. - 3. 10.

Přicházíte ráda s novými nápady, inspirací a stále chcete poznávat nové věci a zážitky. Jen co se chvíli zahřejete doma u rodinného krbu, už vás to začne zase lákat někam na cesty. Potřebujete mít nové výzvy a neustálé změny. Umíte žít rodinný život, ale ten nesmí sklouznout do nudy a rutiny.

Vzdálenost

4. 10. - 3. 11.

Máte spoustu skvělých nápadů, ale většinu projektů necháváte nedokončených, protože vám chybí trpělivost. Řídíte se svým instinktem, ale často vás děsí závazky. Až když se v životě osudově zamilujete, dokážete se naplno odevzdat partnerovi a vašemu vztahu. Věříte, že jediné jistoty v životě jsou nejistoty.

Zvídavé dítě

4. 11. - 3. 12. 

Jste dítě štěstěny. Svůj život berete život s lehkostí a tak se vám odměňuje skvělými příležitostmi. Jste přirozeně pozitivně naladěná. Když se vám něco nepodaří, chvíli se sice zlobíte jako malé dítě, kterému vezmou oblíbenou hračku, ale dlouho vám to nevydrží. Vrozený optimizmus vás vždycky uklidní.

Plná sýpka

4. 12. - 3. 1. 

Umíte celé dlouhé roky pilně pracovat a odtrhovat si od úst, jen, abyste si pak dopřála to, po čem toužíte. Vše, co v životě máte, jste si zasloužila vlastním úsilím. Jste velmi otevřená, někdy až příliš upovídaná. Občas se vám stane, že něco nevhodného plácnete, protože máte problém kousnout se v pravé chvíli do jazyka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden