Můj kousek štěstí
Agáta Hanychová: Drama se Soukupem nekončí!
Že by se zmlácený Soukup nechtěl pomstít? Jeho právníci se těší, že si namastí kapsy...
Agáta Hanychová: Drama se Soukupem nekončí!

Pokud jdo o Agátu, není nic nemožné, jak víme. Proto si nikdo netroufá odhadovat vývoj. Krvavá bitka jejích partnerů bude mít jistě dohru. A vypadá to na nekonečný seriál…

Nikdo nedokáže rozčeřit vody českého showbyznysu tak, jako Agáta Hanychová (39). Bývala královnou večírků, pak si pořídila tři děti se třemi muži a dnes se snaží vystupovat zejména jako milující, spořádaná máma a manželka.

Drahé soukromí

Přesto kolem ní stále zuří jeden skandál za druhým. Ke svému životu je ale tak trochu potřebuje. Dalo by se říci, že se živí prodejem svého soukromí.

Fotky a videa ze svého života sdílí na Instagramu denně, prokládá je reklamou na všechno možné, což jí vydělá hezké peníze. Současně natáčí podcast, tedy takové povídání, s neméně kontroverzní celebritkou Ornellou Koktovou (31).

Aby to jejich fanoušci mohli poslouchat, musí si připlatit a kasičky obou dam se rychle plní. Hanychová tedy musí zůstávat „v kurzu“, aby rodinný rozpočet vzkvétal. Nedávno jí ale nakoplo popularitu něco, co by asi i ona oželela.

Při předávání dcerky Rozárky (1) se porval otec holčičky, Agátin bývalý partner Jaromír Soukup (55) s jejím manželem Mirkem Dopitou (40). „Já jsem předal dítě, on na mě něco pořvával, a já jsem si to nenechal líbit,“ řekl Soukup s tím, že si myslel, že si s Dopitou budou jen slovně vyměňovat názory.

Že se vše strhne ve rvačku, z níž si odnese krvavé šrámy, zlomený malíček a přeražený nos, to nečekal. Hanychová, která po incidentu pronesla, že je zhroucená a musela vyhledat pomoc psychologa, ale vše popisuje opačně: „Tenhle celý útok byl primárně na moji osobu, myslím si, že kdyby tam nebyl můj manžel, tak tady už možná ani nesedím,“ naznačila, že rvačku zahájil Soukup.

Dopita na útěku?

Vše šetří policie a pikantní dohra může přijít u soudu, kde Dopitovi, který si z bitky odnesl jen pár škrábanců, zřejmě nepomůže ani fakt, že už v minulosti byl souzen za napadení, a dokonce i za obchod s drogami. Tehdy před problémy utekl na Bali, kde řadu let žil.

To se může stát i dnes. Je možné, že už si teď balí kufry. Anebo mu je sbalí sama Agáta?

Manželství těchhle dvou podle mnohých nemá budoucnost i proto, že má Mirek pověst sukničkáře. A nevěru by jeho láska určitě jen tak nevydýchala. Umí být žárlivá, což vidíme i ve vztahu k Soukupovi.

Jakmile se po jeho boku objeví nějaká žena, hned to Agáta, ač je sama vdaná, neváhá s gustem a patřičně kriticky komentovat. Nyní jí leží v žaludku jeho současná partnerka, Eva Feuereislová (34), které se přezdívá plastiková královna.

Hanychová svou nenávist vůči ní vysvětluje tak, že nesnese, že někdo takový by měl pečovat o její dceru, kterou má se Soukupem ve střídavé péči. To se ostatně Agátě také nelíbí, naznačila, že možná bude usilovat o zrušení „střídavky“.

Související články
Už se zdálo, že herečka Jana Švandová (77) poslechla prosby svého manžela a po konci seriálu ZOO spolu vyrazí na romantickou cestu kolem světa, kterou si už léta slibují. Chtěl by ji mít jen pro sebe, ale ona se nezastaví. Jenže v mezičase přijala Švandová nabídku na roli v seriálu Jedna rodina, a tak se romantika zase odkládá. Jako by s manželem, developerem Pavlem […]
Moje šťastná hvězda / 26.10.2024
Herečka ze seriálu Zalez do spacáku se nemůže dostat z potíží. Kristýna Leichtová (39) přiznala, že se kvůli podnikání dostala do finančních problémů. A aby toho nebylo málo, přišla další rána. Její dětský koutek v Moravské Ostravě přišel o prostory, kde sídlil. Herečka si totiž nemohla dovolit platit vysoký nájem. „Za poslední rok se zvýšil o […]
reklama
Můj kousek štěstí / 26.10.2024
Hvězda Kriminálky Anděl se znovu narodila. Útlá blondýnka nějakou dobu vůbec netušila, zda se dožije dalšího rána. Brněnská rodačka je natolik statečná, že si odmítala třeba jen na vteřinu přiznat, že by mohla zemřít. Ovšem zákeřnou rakovinu lymfatického systému Helena Dvořáková (45) porazila, důkazem čehož je triumfální návrat na obrazovky. Došlo jí, že příčinu nemoci […]
Herečka Patricie Pagáčová (35) jako by začínala úplně nový život. Po mnoha letech se vrátila do nekonečného seriálu Ulice, a navíc už má také nového partnera. Tím je sympatický Alex, se kterým se už pochlubila i na společenské akci. Jenže právě nový vztah jí může nadělat v životě pořádné problémy. Tlustou čáru za minulostí udělat nestihla Oficiálně se totiž stále nerozvedla se svým […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz