Můj kousek štěstí

Agáta Hanychová: Má těžký život, chudinka

Ač to zní neuvěřitelně, Agáta Hanychová hovoří o tom, že má těžký život. „Někdy je ten život strašně těžkej,“ takhle si postěžovala na sociální síti bývalá manželka Jakuba Prachaře (37).


Je to snad vtip? Rouhání? Nebo prachobyčejná, do nebe volající provokace? Tohle když si přečtou jiné mámy se dvěma dětmi, které mají skutečné starosti s penězi, bydlením či zaměstnáním, tak jako bezpočet dalších obyčejných smrtelníků, otevírá se jim kudla v kapse.

Dceři herečky Veroniky Žilkové (59) se vede jednoduše dobře. Máma a její nejnovější manžel, velvyslanec v Izraeli Martin Stropnický (63), se o ni dojemně starají, ač je této velké holce už pětatřicet. Kolikrát letěla v posledním období za maminkou a otčímem do Izraele – to si pište, že mockrát. A kdo to všechno platí, o tom raději ani nepřemýšlejme.

Exmanžel sice utekl, čemuž se živá duše nediví, ale rodinný dům zůstal Agátě, jejíž hlavní starost spočívá v přemýšlení, s kterým chlapíkem stráví blížící se víkend. Teď zrovna chodí s producentem Tomášem, letěli spolu i na Mallorku. Někdy je ten život strašně těžkej, není-liž pravda?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden