Moje sladké tajemství

Agáta Hanychová: Nedaří se jí! Přijde o všechno?

Chtěla by dělat všechno, ale neumí skoro nic!

Sexy modelka Agáta Hanychová (32) se už dávno neprochází jen po módních molech, ale pustila se také do podnikání. Nejdříve si založila e-shop Rebella a nyní začala také fotit. Nic z toho jí však nefunguje.

Proslulá rebelka Agáta Hanychová (32) se možná měla věnovat především tomu, co jí nejvíc jde. A to modelingu. Když začínala se s vým e-shopem, lidé u ní nakupovali, protože prodávala nové a zajímavé kousky.

S e-shopem je konec. Kdy skončí s focením?

Jenže teď si na ni všichni jen stěžují. A ani focení, do kterého se nyní pustila, zrovna není její parketou! Co si dokazuje? Agáta má se svým e-shopem opravdu velké problémy. A stejně jako na Veroniku Kopřivovou (26), si i na ní posvítila Česká obchodní inspekce.

Jak se zdá, nezbyde jí nic jiného, než svůj obchod zavřít. Na sociální síť obchodu už napsala: „S pověstí e-shopu je likvidace jediným rozumným krokem.“ Bojí se nad pokut, které by za své porušování obchodních podmínek mohla dostat? Nebo už nezvládá nápor stížností od nespokojených zákazníků? Zkouší štěstí jinde Možná už tušila, že bude muset skončit, a proto se rozhodla, že začne s něčím novým.

Snaží se být finančně nezávislá prachana manželovi?

Tentokrát jde však o zcela jiný obor. Z módy přesedlala na focení. Pořizuje „úžasné“ portréty žen a dívek, které si o ně řeknou. I za to už však sklidila spoustu kritiky. Nejen, že je focení drahé, ale především za to nestojí.

Tohle jako krásná a dokonalá proměna nevypadá.

Má snad Agáta finanční problémy, že se snaží na nekvalitních fotkách tolik vydělávat? Měla by si přiznat, že jí to prostě nejde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden