Moje šťastná hvězda

Agáta Hanychová: Pro peníze je schopná všeho

Jedna pomluva stíhá druhou. AGÁTA HANYCHOVÁ (33) se opět stala terčem pomluv a urážek. Prý se přiživuje na vlastní rodině!

Její vynalézavost nemá žádné hranice. Rozhodla se totiž, že do svého podnikání zapojí syna Kryšpína (7) i svou babičku Olgu (94). To ale neměla dělat.

Zaměstnává i svého syna

Diváci si na ní pořádně smlsli. Prý je pro peníze ochotná prodat i vlastní rodinu. Její babičce je přes devadesát let a jistě chce mít svůj klid a její syn je zase příliš malý na to, aby si uvědomil, do čeho ho maminka nutí. Přesto Agáta nezaváhala ani na vteřinu a své milované členy rodiny zaangažovala v novém pořadu Máma nad věcí.

V něm prý Agáta radí ženám ohledně vaření, mateřství a domácnosti obecně. Ačkoli první díl pořadu bude odvysílán teprve v půlce března, už před jeho začátkem se na sociálních sítích rozvířila diskuse na Agátin účet.

Už nikoho moc nebaví?

Agáta už se v nejrůznějších kutilských pořadech nějakou tu dobu vyskytuje. Nutno podotknout, že rozhodně nepatří mezi oblíbené. Diváci si prý stěžují na to, že informační hodnota takových pořadů je nulová, a navíc v nich prý vypadá, jako když neumí do pěti počítat.

Někteří její odprůrci si myslí, že když do svého pořadu natlačila babičku a syna, může jim tím pořádně uškodit. Jak konkrétně, to bohužel zmíněno nebylo. Jiní zase mají za to, že její pořad dlouhého trvání mít nebude. Sice je to prý podnikavá žena, ale málokoho její výmysly nadchnou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden